Ferie i Mexico

15 dages ferie i Mexico på charmerende hotel i gåafstand til shopping, restauranter og strand

  • Hotel Playa del Karma
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 5198

Ferie i Mexico? Nærmere bestemt Playa del Carmen, der lokker med hvide palmefyldte sandstrande og 30 grader. Ja tak!

Playa del Carmen på Mayarivieraen er en af kystens livligste badebyer med meget at vælge mellem. I Playa del Carmen kan I bruge dagene på at slappe af ved poolen, dase på den smukke strand, snuppe en kølende dukkert i det klare vand og runde dagen af med en cocktail i hånden, mens I nyder solnedgangen. Restauranter, barer og caféer er der også massevis af her, så der er noget for enhver smag og temperament. Playa del Carmen ligger på halvøen Yucatans kyst ud mod det Caribiske Hav. Er du vild med at snorkle, så er det bare med at springe ud id det! Lige udenfor er der nemlig fine koralrev, du kan snorkle ved, og hvis I har brug for oplevelser på lang, hvad så med en dagstur, hvor I kan opleve mayatempler og solpyramider?

Ferie i Mexico

Det er på Travelmarket.dk, at I finder denne rejse. Her kan du også læse meget mere om priser og se afrejsedatoer. Den absolut billigste afgang er med afrejse den 24. november, men der er flere datoer at vælge imellem.

Indlogeringen sker på Playa del Karma, der er et lille charmerende hotel i det centrale Playa del Carmen, med gåafstand til shopping, restauranter og stranden. I hotellets grønne have er der en lille pool og en træterrasse med et mindre antal solsenge.

deal-screenshot

Skaermbillede-2018-11-13-kl.-09.41.09