fra kr. 14995

Hvis du forestiller dig, at Maldiverne kunne være en drømmedestination med smukke strande og sol, så har du helt ret … Maldiverne ER én drømmedestination. Hvidt sand så langt øjet rækker, svajende palmer og krystalblåt vand. Her kan du nyde lækre cocktails ved vandet, spise lækker frisk frugt, dykke under havets overflade og opleve en fascinerende verden. Denne rejse til Maldiverne byder dig velkommen til Paradis!

OBS: Midlertidigt udsolgt

Drømmerejse til Maldiverne

I kommer til at bo på øen South Malé Atoll, hvor I kommer til med speedbåd fra lufthavnen på øen Malé. På South Malé Atoll bor I på luksushotellet Olhuveli Beach & Spa Resort i et deluxe dobbeltværelse med balkon eller terrasse, der vender ud mod lagunen. Jeres ophold her varer 7 nætter og har all inclusive, der omfatter alle måltider samt snacks og drikkevarer.

I bor lige ud til stranden, hvorfra I kan tage på delfincruise, snorkel-safari eller natfiskeri. Med I jeres hotelophold er rent faktisk inkluderet:

  • 15 minutters nakke- og skuldermassage i Sun Spa
  • ½ times snorkel gruppelektion (desuden snorkeludstyr til fri afbenyttelse under hele opholdet)
  • ½ times gruppelektion i wind surfing (desuden wind surfing udstyr til fri afbenyttelse under hele opholdet)
  • 15 minutters jetski tur
  • Fri afbenyttelse af paddle boards og kajakker samt udstyr hertil
  • Motionsrum, tennisbane, badminton, bordtennis, beach volleybolde, dart, billard og snooker.

Jeg har skrevet et par rejseartikler om Maldiverne, som I kan læse, inden I booker. Så kan I rigtig glæde jer til jeres ferie på Maldiverne!

deal-screenshot

MaldiverneS
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning