fra kr. 1418

Hvis I forestiller jer, at Maldiverne kunne være en drømmedestination med smukke strande og sol, så har I helt ret … Maldiverne ER én drømmedestination. Hvidt sand så langt øjet rækker, svajende palmer og krystalblåt vand. Her kan I nyde lækre cocktails ved vandet, spise lækker frisk frugt, dykke under havets overflade og opleve en fascinerende verden. Denne rejse til Maldiverne byder jer velkommen til Paradis!

Det er på Secret Escapes, at jeg har fundet dette tilbud til jer. I skal tilmelde jer deres side for at få del i deres mange gode tilbud, inklusiv dette til Maldiverne, hvor I lige nu sparer 50%

Læs mere om Secret Escapes

Drømmerejse til Maldiverne

I kommer til at bo på North Ari-atollen, på hotellet Nika Island Resort & Spa****.

Indlogeringen sker i enten en lækker beach villa eller et smukt gardenværelse. Her kan I nyde hotellet i fulde drag og hotellets mange faciliteteter – som barer, caféer, restauranter og spa faciliteter. I dette tilbud er der også inkluderet 60-minutters massage og en snorkeltur rundt om Nika-øen. Med andre ord en rigtig romantisk drømmeferie på Maldiverne!

Jeg har skrevet et par rejseartikler om Maldiverne, som I kan læse, inden I booker. Så kan I rigtigt glæde jer til jeres ferie på Maldiverne!

OBS: Tilbuddet udløber 11. februar! 

Læs mere om Maldiverne

deal-screenshot

deal-maldiverne