Drømmerejse til Maldiverne

Spar 72%: Luksusferie på Maldiverne med halvpension og transfer

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Olhuveli Beach & Spa Resort
  • Stjerner
  • Måltider Alt Inklusiv
fra kr. 2058

Hvis I forestiller jer, at Maldiverne er en drømmedestination med smukke strande og sol, så har I helt ret … Maldiverne ER én drømmedestination. Hvidt sand så langt øjet rækker, svajende palmer og krystalblåt vand. Her kan I nyde lækre cocktails ved vandet, spise lækker frisk frugt, dykke under havets overflade og opleve en fascinerende verden. Denne rejse til Maldiverne byder jer velkommen til Paradis!

Det er på Secret Escapes, at jeg har fundet dette tilbud til jer. I skal tilmelde jer deres side for at få del i deres mange gode tilbud, inklusiv dette til Maldiverne, hvor I lige nu sparer 72%

Læs mere om Secret Escapes

Drømmerejse til Maldiverne

I kommer til at bo på hotellet Adaaran Prestige Vadoo****.

Indlogeringen sker i en luksuriøs Sunrise Water privat villa med privat pool. Sunrise Water-villaerne oser af eksotisk charme med deres trægulve og stilfulde indretning. På badeværelserne er der et glaspanel i gulvet, hvor I kan betragte havets tropiske fisk! Lyder det ikke bare helt fantastisk? Alle villaerne er beliggende over havets overflade, mens strandbaren er beliggende på land. Opholdet er på min. fire nætter.

Jeg har skrevet et par rejseartikler om Maldiverne, som I kan læse, inden I booker. Så kan I rigtigt glæde jer til jeres ferie på Maldiverne!

OBS: Tilbuddet udløber om 7 dage! 

Læs mere om Maldiverne

deal-screenshot

Capture