fra kr. 5139

Tjuhej Dubai! Her er der en drømmerejse til Dubai, De Forenede Arabiske Emiraters paradis: 5, 6, 7, 8 eller 9 overnatninger på 4-stjernet luksushotel inkl. morgenmad, fly tur-retur fra København eller  Hamborg, transport fra lufthavnen til hotellet tur-retur. Pris fra 5.139,- pr. person.

Hvis du troede, du havde set det meste, så vent til du oplever Dubai! Enorme skyskraber, luksuriøse biler, hvidklædte sheiker, jakkesætklædte forretningsmænd er blot lidt af det, der præger bybilledet i Dubai.

Tilbuddet inkluderer 5 overnatninger, og det er den perfekte længde, hvis I vil nå at opleve alt det, som Dubai tilbyder. I må ikke misse Burj Khalifa, når I besøger byen. Verdens højeste bygning, der dominerer Dubais skyline er svær at undgå, og både turen op i den imponerende bygning samt den fantastiske udsigt er enestående! Uanset om I elsker at shoppe eller ej, så er en tur i et af byens storcentre en oplevelse. Det er næsten ikke til at fatte, hvor mange butikker, det er muligt at proppe ind i ét center. Jeg vil anbefale Dubai Mall, der er placeret ved siden af Burj Khalifa. Husk at opleve det storslåede springvandsshow, der finder sted om eftermiddagen.

I kan også tilkøbe en bådtur, guidet bytur i Dubai eller en ørkensafari, hvor der er fart over feltet! Sæt jer godt til rette i firhjulstrækkeren, spænd sikkerhedsbæltet, og glæd jer til at køre udover de orange ørkenbakker. På den højeste sandbunke gør I stop for at nyde solnedgangen, som er et postkort værdig. I får også muligheden for at opleve ørkenens autentiske dagligdag med farverigt tøj, flot henna-design og arabisk te samt kaffe. Nyd atmosfæren, en vandpibe og arabisk musik, inden turen går tilbage til den pulserende storby.

Drømmerejse til Dubai

Det er på Travelbird.dk, at du finder denne drømmerejse til Dubai.

I bliver indkvarteret på det 4-stjernede Somewhere Hotel Tecom, der er beliggende i hjertet af bydelen Barsha Heights. Hotellet er moderne, med 301 værelser og en fantastisk tagterasse med pool, fitnesscenter og spa- og wellnessområde.

Jeres værelse er 24 kvadratmeter stort og udstyret med enten en kingsize dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, minibar og faciliteter til at lave kaffe og te samt eget badeværelse.

dubai-1120373 pixabay

deal-screenshot

dubai
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning