fra kr. 4979

Tjuhej Dubai! Her er der en drømmerejse til Dubai, De Forenede Arabiske Emiraters paradis: 5 overnatninger på 4-stjernet hotel inkl. morgenmad, fly tur-retur fra København, Billund, Aalborg eller Hamborg, transport fra lufthavnen til hotellet tur-retur samt ørkensafari. Pris fra 4979,- pr. person.

Hvis du troede, du havde set det meste, så vent til du oplever Dubai! Enorme skyskraber, luksuriøse biler, hvidklædte sheiker, jakkesætklædte forretningsmænd er blot lidt af det, der præger bybilledet i Dubai.

Tilbuddet inkluderer 5 overnatninger, og det er den perfekte længde, hvis I vil nå at opleve alt det, som Dubai tilbyder. I må ikke misse Burj Khalifa, når I besøger byen. Verdens højeste bygning, der dominerer Dubais skyline er svær at undgå, og både turen op i den imponerende bygning samt den fantastiske udsigt er enestående! Uanset om I elsker at shoppe eller ej, så er en tur i et af byens storcentre en oplevelse. Det er næsten ikke til at fatte, hvor mange butikker, det er muligt at proppe ind i ét center. Jeg vil anbefale Dubai Mall, der er placeret ved siden af Burj Khalifa. Husk at opleve det storslåede springvandsshow, der finder sted om eftermiddagen.

I prisen er også inkluderet en ørkensafari, hvor der er fart over feltet! Sæt jer godt til rette i firhjulstrækkeren, spænd sikkerhedsbæltet, og glæd jer til at køre udover de orange ørkenbakker. På den højeste sandbunke gør I stop for at nyde solnedgangen, som er et postkort værdig. I får også muligheden for at opleve ørkenens autentiske dagligdag med farverigt tøj, flot henna-design og arabisk te samt kaffe. Nyd atmosfæren, en vandpibe og arabisk musik, inden turen går tilbage til den pulserende storby.

Drømmerejse til Dubai

Det er på Travelbird.dk, at du finder denne drømmerejse til Dubai.

I bliver indkvarteret på det 4-stjernede Hotel Four Points By Sheraton Downtown Dubai (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 1075 anmeldelser), der er beliggende 2 kilometer fra World Trade Centre. Der er både offentlig transport i nærheden og en gratis shuttleservice til de nærliggende shoppingcentre og Al Mamzar Beach Park.

I kan glæde jer til at slappe af i hotellets swimmingpool, der er placeret på taget, eller I kan nyde lækre, kulinariske retter på en af de tre restauranter, som hotellet råder over. Hvis I har brug for motion, så kan I få sved på panden i hotellets fitnessområde. Bagefter kan I passende køle ned med en drink i poolbaren på tagterrassen.

Jeres værelse er udstyret med aircondition, TV, minibar og faciliteter til at lave kaffe og te. Værelserne er er indrettet med rene linjer og neutrale farver, og nogle værelser har imponerende udsigt over byens tage. Der er desuden gratis wi-fi og eget badeværelse med toilet og bad.

dubai-1120373 pixabay

 

 

 

 

deal-screenshot

Dubai
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning