fra kr. 264

Tjuhej Dubai! Her er der en luksus storbyferie til Dubai, De Forenede Arabiske Emiraters paradis! Hvis I troede, I havde set det meste, så vent til I oplever Dubai! Enorme skyskraber, luksuriøse biler, hvidklædte sheiker, jakkesætklædte forretningsmænd er blot lidt af det, der præger bybilledet i Dubai. Og nu kan I tage på en 5* storbyferie i Dubai med dette tilbud fra Secret Escapes. I kan selv vælge om det skal være en smuttur på et par nætter, eller om I vil bruge flere dage på at udforske byen.

5* luksushotel Dubai

I bliver indkvarteret på det 5* Hyatt Regency Dubai Creek Heights, der ligger tæt på seværdigheder som Downtown, Dubai Mall og verdens højeste bygning Burj Khalifa. Det 5* hotel har store og velindrettede værelser med en imponerende udsigt til Den Persiske Golf og byens skyline. Bliver I sultne har hotellet mange forskellige smagsoplevelser, og I finder også en unik poolbar og en rooftop bar med 360-graders panoramaudsigt over Dubai Creek og byens skyline.

Hotellet har også en spa, der er åbent døgnet rundt, og I finder flere pools, hamam, opvarmede liggestole, oplevelsesbrusere og masser af behandlinger. Hotellet har også to moderne fitnesslokaler, hvoraf det ene er til kvinder og det andet for alle.

Hvis I booker i dag kan I spare 73% via Secretescapes.dk.

  • Spar 73% hvis I booker i dag

deal-screenshot

Capture