fra kr. 7539

Velkommen til denne drømmeferie til Maldiverne! Kridhvide strande, azurblåt hav, solskin og svajende palmer. Maldiverne er et ferieparadis i det Indiske Ocean, der består af ca. 1.200 smukke koraløer og havet rundt om dem. Dette tilbud sender jer til øen Embudu.  Har du lyst til at dase og solbade, så er du kommet til det rette sted.

Her er også masser af aktiviteter at give sig til. Prøv f.eks. snorkling eller dykning, hvor du kan tage på opdagelse blandt farvestrålende koraller. Eller hvad med volleyball, billiard eller bordtennis? Du kan det hele her, og du bestemmer helt selv tempoet på din ferie!

Med pris fra 7539,- pr. person kan du komme til Maldiverne med fly tur-retur fra Hamborg. I kan se frem til en uge på resort på dobbeltværelse inkl. helpension (morgenmad, frokost og middag uden drikkevarer) samt transport fra lufthavnen.

Drømmeferie til Maldiverne og så på tilbud

Det er på hjemmesiden Feriehelte.dk, at I finder dette tilbud.

Jeres resort Embudu Village (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 591 anmeldelser) ligger på en lille tropisk og frodig ø, der er omkring 300 meter lang og omkring 175 meter bred. Hotellet råder over 122 bungalows, samt en to-etagers bygning nær stranden i skyggen af palmerne. I dette tilbud bliver i indkvarteret på dobbeltværelse med balkon, men det er muligt at opgradere til en bungalow, hvis dette frister. I kan læse meget mere om resortet og se billeder her!

Her er en åben restaurant, hvor I kan nyde de inkluderede måltider, og der er også en bar på solterrassen, hvor I kan nyde en kold drink, mens I slapper af i imponerende omgivelser.

Vil du vide mere om, hvordan du holder en billig ferie på Maldiverne, så kan du læse min artikel “Maldiverne: Paradis på budget“.

feriehelte 4

Men vi har også mange andre tilbud på drømmeferie til Maldiverne, se bare tilbudsside “Rejser til Maldiverne – Holidayguru.dk“.

deal-screenshot

mal upate
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning