fra kr. 8309

Denne rejse er en af dem, der er dum at misse! Det er en sand drømmeferie, hvor du kommer på rundrejse i Thailand, der både byder på afslapning og imponerende naturoplevelser.

Du kan vælge mellem 10 eller 14 overnatninger, der er fordelt på tre hoteller i Phuket, Khao Lak og Krabi. Rejsen er inklusiv fly tur-retur fra København, transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur, transport mellem hotellerne (bus, færge og speedbåd), guidet halvdagsudflugt på øen Phuket (inkl. transport til og fra hotellet) og morgenmad hver dag. Prisen er fra 8309,- pr. person.

Phuket – 3 eller 4 overnatninger

Phuket er Thailands største ø, og det er her, jeres drømmeferie starter. I kan glæde jer til hvide sandstrande, blå laguner, sol og spændende oplevelser. I kan tage med på den guidede halvdagsudflugt på øen, hvor en engelsktalende guide viser jer nogle af Phukets attraktioner. I kan se frem til at opleve Phukets sydligste spids Prom Thep Cape, den idylliske Rawai-strand og en lille fiskerlandsby, hvor livet stadig leves på gammeldags manér. I kan også glæde jer til at besøge Chalong-templet og til at få en rundvisning i den centrale del af byen.

I bor på Seaview Patong Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 1286 anmeldelser), der er placeret i et roligt område, men stadig i gå-afstand til restauranter og shopping. Hotellet er beliggende ved Andaman Beach i Patong.

Khao Lak – 3 eller 5 overnatninger

Efter 3 eller 4 overnatninger (alt efter om I har valgt 10 eller 14 overnatninger) på Phuket rejser I videre op langs Thailands smukke kyst til Khao Lak. Her kan I glæde jer til endnu flere hvide sandstrande. Der hersker fred og ro, og I bestemmer selv feriens tempo. Er I til ren afslapning, dykning eller udflugter, så tilbyder Khao Lak det hele. Khao Lak kombinerer på bedste vis storslåede naturoplevelser og afslapning.

I Khao Lak er i indkvarteret på The Waters by Katathani Resort (4,5 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 183 anmeldelser). Hotellet ligger 350 meter fra den populære strand Bang Niang, hvortil der tilbydes gratis transport. Der er intet mindre end 6 swimmingpools, en poolbar og en hyggelig restaurant på hotellet. Jeres værelser er udstyret med aircondition, værdiboks, hårtørrer og gratis wi-fi. Samtlige værelser har desuden egen altan og privat badeværelse.

Krabi – 4 eller 5 overnatninger

I slutter af på Krabi, der er et af Thailands ældste bebyggede områder. De naturskønne omgivelser på Krabi er et postkort værdigt! Klipper, grotter og smukke laguner er med til at skabe de smukke kulisser. På Krabi kan I bl.a. besøge det populære buddhistiske “Tiger Temple”, der anses for at være et af landets helligste, og som er kendt for sine tigerspor og høje Buddha-statuer. På Krabi er der også mange naturaktiviteter. I kan klaste jer over snorkelture eller klatring på de stejle klipper langs det klare, blå hav. Men der er selvfølgelig også masser af tid til at slappe af, solbade og hoppe en tur i havet.

Jeg synes, dette er den perfekte drømmeferie. Du får strand, sol, mulighed for masser af aktiviteter og afslapning i én rejse. Du finder rejsen på Travelbird.dkHer finder du meget mere information om rejsens detaljer.

Amazing scenery of National Park in Phang Nga Bay

 

 • 10 eller 14 overnatninger fordelt på 3 hoteller i Thailand inkl. fly fra København, al transport, morgenmad og guidet udflugt
  • Rejseperiode: 20. april, 2016 – 12. oktober, 2016
  • Rejselængde:: 10 eller 14 overnatninger
  • Afgangs lufthavn: København
  • Destination: Phuket, Khao Lak og Krabi
  • Hotel: Seaview Patong Hotel, The Waters by Katathani Resort og Phra Nang Inn Hotel
  • Pension: Inklusiv morgenmad
  • 1 overnatning på flyet til Thailand
  • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
  • Transport mellem hotellerne (bus, færge og speedbåd)
  • Guidet halvdagsudflugt på øen Phuket (inkl. transport til og fra hotellet)
  • Turistskat
  • Pris: Fra 8309,- pr. person

 

 

 

 

 

deal-screenshot

Thailand
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning