fra kr. 10239

Denne rejse er en af dem, der er dum at misse! Det er en sand drømmeferie, hvor du kommer på rundrejse i Thailand, der både byder på afslapning og imponerende naturoplevelser.

Phuket – 2 overnatninger

Phuket er Thailands største ø, og det er her, jeres drømmeferie starter. I kan glæde jer til hvide sandstrande, blå laguner, sol og spændende oplevelser. I kan tage med på den guidede halvdagsudflugt på øen, hvor en engelsktalende guide viser jer nogle af Phukets attraktioner. I kan se frem til at opleve Phukets sydligste spids Prom Thep Cape, den idylliske Rawai-strand og en lille fiskerlandsby, hvor livet stadig leves på gammeldags manér. I kan også glæde jer til at besøge Chalong-templet og til at få en rundvisning i den centrale del af byen.

I bor på Seaview Patong Hotel, der er placeret i et roligt område, men stadig i gå-afstand til restauranter og shopping. Hotellet er beliggende ved Andaman Beach i Patong. *

Ko Phi Phi – 2 overnatninger

Det er en lille øgruppe bestående af seks små øer. Her på Ko Phi Phi skal I klar besøge Monkey Beach, som er en strand fyldt med legesyge aber. Det er også ved Ko Phi Phi, at I kan finde den strand, som blev verdensberømt i filmen The Beach.

Krabi – 4 overnatninger

Efter 2 overnatninger på Ko Phi Phi rejser I videre op langs Thailands smukke kyst til Krabi,

der er et af Thailands ældste bebyggede områder. De naturskønne omgivelser på Krabi er et postkort værdigt! Klipper, grotter og smukke laguner er med til at skabe de smukke kulisser. På Krabi kan I bl.a. besøge det populære buddhistiske “Tiger Temple”, der anses for at være et af landets helligste, og som er kendt for sine tigerspor og høje Buddha-statuer. På Krabi er der også mange naturaktiviteter. I kan klaste jer over snorkelture eller klatring på de stejle klipper langs det klare, blå hav. Men der er selvfølgelig også masser af tid til at slappe af, solbade og hoppe en tur i havet.

Khao Lak – 4 overnatninger

I slutter af på Khao Lak. Her kan I glæde jer til endnu flere hvide sandstrande. Der hersker fred og ro, og I bestemmer selv feriens tempo. Er I til ren afslapning, dykning eller udflugter, så tilbyder Khao Lak det hele. Khao Lak kombinerer på bedste vis storslåede naturoplevelser og afslapning.

I Khao Lak er i indkvarteret på The Waters by Katathani Resort. Hotellet ligger 350 meter fra den populære strand Bang Niang, hvortil der tilbydes gratis transport. Der er intet mindre end 6 swimmingpools, en poolbar og en hyggelig restaurant på hotellet. Jeres værelser er udstyret med aircondition, værdiboks, hårtørrer og gratis wi-fi. Samtlige værelser har desuden egen altan og privat badeværelse. *

Jeg synes, dette er den perfekte drømmeferie. Du får strand, sol, mulighed for masser af aktiviteter og afslapning i én rejse. Du finder rejsen på Travelbird.dkHer finder du meget mere information om rejsens detaljer.

 • 12 nætter fordelt på 4 hoteller i Thailand inkl. fly, al transport, morgenmad og bagage
  • Destination: Phuket, Ko Phi Phi,  Khao Lak og Krabi, Thailand
  • Rejseperiode: 2. marts – 17. september 2018
  • Rejselængde: 12 overnatninger
  • Afgangslufthavn: København
  • Pension: Morgenmad
  • 1 overnatning på flyet til Thailand
  • Håndbagage + indchecket bagage
  • Transport mellem hotellerne og til lufthavnen tur-retur (båd og bus)
  • Pris: Fra 10.239,- pr. person ved to personer
   • Eksempelvis fra 19. april og mange dage i maj og september
  • OBS: Bookinggebyr på 150,-
  • * Med forbehold for indlogeringen kan ske på andre, men tilsvarende hoteller

deal-screenshot

Capture (26)
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning