fra kr. 9049

Har du lyst til en drømmerejse til en overkommelig pris, så tjek denne deal. Prisen er fra 9049 kroner, og destinationen er smukke og eventyrlige Sri Lanka.

Tilbuddet inkluderer fly tur-retur fra København, og med i rejsen er der 13 overnatninger og daglige udflugter, hvor du får mulighed for at komme tæt på landets historie og kultur.

Der er både plads til afslapning ved stranden, hvor udsigten over det Indiske Ocean kan nydes, men der er også masser af kulturelle oplevelser i vente. Glæd jer bl.a. til at opleve stentempler, en ægte teplantage, lokale landsbymarkeder, safari i Yala National Park, besøg hos lokale munke og meget, meget mere.

Sri Lanka er et sandt miks af frodig natur, kilometerlange strande, lækker mad og farverigt folkeliv. Der er rigtig meget at opleve, og denne deal er en drømmerejse værdig!

13 overnatninger inkl. halvpension, fly, udflugter og transport

Drømmerejsen finder du hos Travelbird.dk. Her finder du også en detaljeret oversigt over rejsen og de forskellige hoteller i Sri Lanka, som er en del af tilbuddet. Prisen er 9049 kroner. Der er følgende udflugter inkluderet i rejsen:

  • Negombo og Galle-fortet på dag 2
  • Madlavningsshow og Yala National Park på dag 3
  • Ravana-vandfaldene og Liyangahawela-templet med meditation på dag 4
  • Tefabrik, Temple of the Tooth og tuk-tuk tur i Kandy på dag 5
  • Dambulla-grotterne på dag 7
  • Sejltur med katamaran på Polonnaruwa-søen på dag 8.

Derudover er der mulighed for at tilkøbe sig forskellige udflugter undervejs.

Untouched tropical beach with palms and fishing boats in Sri-Lanka

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning