Se nordlyset på Island

Ophold på Island inkl. hotel, morgenmad, fly og guidet nordlys-udflugt

  • Hotel Hotel Cabin
  • Luftfartsselskab Unknown
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 3219

Island er et fantastisk land, der byder på øde vulkanmarker, grønne dale og varme, turkisblå kilder. Her ser I nogle af verdens smukkeste landskaber, og I kan gå på opdagelse i landets spændende vikingetid.  Island er det sted, du skal opleve mindst én gang i dit liv.

Her har jeg funder et tilbud til dig, så du kan komme på dit livs drømmerejse! Du kan vælge mellem 3-7 overnatninger på hotel i Reykjavik, der inkluderer daglig morgenmad. Derudover får du flybilletter fra København eller Hamborg samt en guidet nordlys-udflugt med i prisen

Når I booker rejsen, kan I desuden vælge at tilkøbe lufthavnstransfer eller en guidet Golden Circle-udflugt, hvor I kommer rundt til nogle af syd-vest Islands mest populære geologiske attraktioner. I kan også tilkøbe billetter til Den Blå Lagune samt transport Islands ikoniske termiske bade.

Drømmerejse til Island

Det er på Travelbird.dk, I finder denne rejse til Island.

I kommer til at bo på Hotel Reykjavik Lights, der har en typisk skandinavisk, minimalistisk indretning. Hotellet har en hyggelig bar og lounge, hvor I kan nyde en drink efter en lang dag i naturen. Hotellet ligger bare 3 kilometer fra Reykjaviks centrum og kun få meter fra nærmeste busstoppested.

I bliver indlogeret i et dobbeltværelse med eget badeværelse og gratis Wi-fi.

Og lige nu kan du bruge rabatkoden GURU350 og få 350 kroner i rabat ved køb over 3.500,- Læs mere om Holidaygururus kampgne med Travelbird.

Læs mine rejseartikler om Island for inspiration til turen:

deal-screenshot

rekj