fra kr. 12643

Buenos Aires, hovedstaden og den største by i Argentina, er en populær turistdestination og kendt for sin arkitektur i europæisk stil og et meget rigt kulturliv. Det er en meget multikulturel by som er hjem for mennesker med forskellige nationaliteter og der tales mange sprog foruden spansk. Alt dette er med til at berige kulturen i Buenos Aires.

Europa har haft stor indflydelse på Buenos Aires, som ofte kaldes for Sydamerikas Paris. Dette ses i sær i arkitekturen som har elementer der henviser til Barcelona, Paris og Madrid. Arkitekturen er et mix at kolonial stil, Art Deco, Art Nouveau og Neo-gotisk stil. Byen har en livlig teaterindustri og der er masser af teatre – faktisk spilles der ca 300 teaterstykker hver weekend. Byen huser også et anerkendt operahus Teatre Colón, en verdensberømt zoologisk have og et hav af museer dedikeret til historie, kunst i alle genre, populærmusik, religiøs kunst og meget andet.

Jeg vil klart anbefale et besøg på både Museet for Latinamerikansk Kunst (MALBA) som har til mål at samle, konservere, lave research og promovere latinamerikansk kunst og Museet for Moderne Kunst som huser en samling på over 6500 værker af mange forskellige kunstnere. Et besøg i den verdensberømte zoologiske have er bestemt et must – især når hotellet jeg har fundet til jer, ligger i gåafsted her til. Til sidst vil jeg anbefale jer et besøg på operahuset Teatre Colón som er Tripadvisors brugere har valgt som seværdighed nr 1 i Buenos Aires.

Retro hotel i Buenos Aires

Det er på Expedia.dk I finder denne drømmerejse til Buenos Aires.

Hotellet jeg har fundet frem til jer, er det super cool Home Hotel. Det er et lille hotel med kun 20 værelser og parret som har det, har brugt meget tid og mange krafter på at indrette hotellet så det ligner et hjem. Der er virkelig tænkt på detaljerne her og stilen er holdt i en cool retro stil med originalt retrotapet! Det er virkelig cool. Alle værelserne er desuden individuelt indrettet. Værelset I bliver indkvarteret på, er et standard plus værelse med udsigt til gården. Det har en dejlig stor seng med sengetøj i topkvalitet, privat badeværelse med badekar eller bruser, TV, gratis wifi, aircondition, skrivebord og pengeskab. Desuden er der gratis morgenmad. Hotellet har også en restaurant, en bar og et dejlig spa- og wellnesscenter hvor I kan få forskellige massager og behandlinger mod betaling.

6 nætters drømmerejse til Buenos Aires i Argentina på cool retro hotel inkl fly tur/retur og morgenmad 

  • Rejseperiode: 3. august – 9. august 2016
  • Rejselængde: 6 nætter
  • Afgangs lufthavn: København
  • Destination: Buenos Aires
  • Flyselskab: Turkish Airlines 
  • Hotel: Home Hotel 
  • Bedømmelse: 5/5 på TripAdvisor med 644 anmeldelser 
  • Beliggenhed: Palermo bydelen
  • Pension: Morgenmad 
  • Lufthavns transfer: Ikke inkluderet 
  • Pris: Fra 12643,- pr. person

deal-screenshot

buenossnap
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning