Drømmerejse til Mauritius

Nyd en ferie på Mauritius, hvor hotel, helpension, fly og transfer er inklusiv

  • Hotel Villas Mon Plaisir
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Turkish Airlines
  • Måltider Helpension
p.p. from kr. 9649

Klar til at opleve et sandt paradis? Det kommer I til med denne skønne ferie til Mauritius. En kold cocktail i hånden, kridhvidt sand mellem tæerne, en mild brise i håret og lyden af bølgeskvulp. Det lyder som en drøm, nu kan I gøre det til virkelighed.

Mauritius er en vulkansk ø i det Indiske Ocean øst for Madagaskar. Her er vejret lækkert året rundt, og I kan glæde jer til varme, solrige dage, og milde, lune tropeaftener. Om det er daseferie på stranden, snorkling og dykning i det krystalklare vand, eller opdagelse i de tropiske regnskove, I er på udkig efter, så klarer Mauritius den.

Læs mere om Den bedste rejsetid for Mauritius

Ferie til Mauritius

Det er på Travelbird.dk, at I kan booke jeres drømmerejse.

I bliver indkvarteret på Villas Mon Plaisir, der er placeret direkte ned til stranden ved byen Pointe Aux Piments. Hotellet råder også over en swimmingpool, og når I bliver tørstige kan I snuppe en kølende drink i hotellets bar. Fra restaurantens terrasse kan I nyde udsigten over stranden og det azurblå hav. Jeres ophold er inklusiv helpension, som omfatter morgenmad, let frokost, aftensmad (som menu eller buffet) samt 1 sodavand eller juice, 1 øl eller 1 glas vin til frokost.
Der er plads til to voksne og et barn på 3-11 år samt et barn på 0-2 år på jeres standardværelse på hotellet.

Og hvis I trænger til lidt aktiviteter, så kan I tilkøbe diverse udflugter undervejs. Eksempelvis en heldagstur med katamaran eller en dagstur til det sydlige Mauritius.

deal-screenshot

Capture