fra kr. 9998

Palmefyldte sandstrande og azurblåt hav – kan du se det for dig? Dette er virkelighen på den lille ø i Det Indiske Ocean, hvor Canareef Resort er placeret – destinationen for din drømmerejse til Maldiverne!

Øen er 4 kilometer lang, 200 meter bred og er beliggende ca. 15 minutters sejlads i speedbåd fra Gan Lufthavn, som I ankommer til.

Der findes to poolområder på resortet – et med solterrasse, swimmingpool og direkte adgang til strand og lagune. Det andet fungerer også som hovedbar på stedet. Baren er indrettet med en lofthøjde på over 20 meter og sand på gulvet. Forsiden af baren vender mod stor terrasse med udsigt til lagunen og stranden. Bagsiden har solterrasse, en stor swimmingpool samt børnepool.

Der er selvfølgelig også mulighed for at tage på snorkel- og dykkerture og opdage den fantastiske verden under havets overflade. Der er et dykkercenter, hvor alt udstyr kan lejes, og alle -uanset niveau – kan kommer med på dykker-udflugter.

Der findes et væld af faciliteter på Canareef resort: tennisbaner, beachvolley, bordtennis, Kids Club og meget mere, og alt dette er gratis for resortets gæster. Der er desuden forskellige vandsportsaktiviteter som f.eks. vandski og windsurfing. Disse kan købes mod gebyr.

Drømmerejse til Maldiverne

Tag til Maldiverne i december, 2016  til april 2017. Det er nemlig i denne periode, at rejsetilbuddet fra Primo Tours gælder, I kan rejse i 1-2 uger.

Prisen er fra 9.998,-, og denne rejse inkluderer overnatning i Sunrise bungalows (bungalows med enten morgensol eller aftensol) på Canareef Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 214 anmeldelser).

Opholdet er med halvpension, som betyder, at morgenmad og aftensmad er inkluderet i prisen. Begge serveres fra buffet i hovedrestauranten Kilhi, og hvis man ønsker all Inclusive, så er det muligt at opgradere.

Drømmerejse til Maldiverne

deal-screenshot

capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning