fra kr. 9999

Palmefyldte sandstrande og azurblåt hav – kan du se det for dig? Dette er virkeligheden på den lille ø i Det Indiske Ocean, hvor Canareef Resort er placeret – destinationen for din drømmerejse til Maldiverne!

Øen er 4 kilometer lang, 200 meter bred og er beliggende ca. 15 minutters sejlads i speedbåd fra Gan Lufthavn, som I ankommer til.

Der findes to poolområder på resortet – et med solterrasse, swimmingpool og direkte adgang til strand og lagune. Det andet fungerer også som hovedbar på stedet. Baren er indrettet med en lofthøjde på over 20 meter og sand på gulvet. Forsiden af baren vender mod stor terrasse med udsigt til lagunen og stranden. Bagsiden har solterrasse, en stor swimmingpool samt børnepool.

Der er selvfølgelig også mulighed for at tage på snorkel- og dykkerture og opdage den fantastiske verden under havets overflade. Der er et dykkercenter, hvor alt udstyr kan lejes, og alle -uanset niveau – kan kommer med på dykker-udflugter.

Der findes et væld af faciliteter på Canareef resort: tennisbaner, beachvolley, bordtennis, Kids Club og meget mere, og alt dette er gratis for resortets gæster. Der er desuden forskellige vandsportsaktiviteter som f.eks. vandski og windsurfing. Disse kan købes mod gebyr.

Drømmerejse til Maldiverne

Med dette tilbud fra Århus Charter kan I rejse til Maldiverne fra december, 2016  til april 2017.

Prisen er fra 9.999,-, og denne rejse inkluderer overnatning i Sunrise Villa på Canareef Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 217 anmeldelser).

Opholdet er med halvpension, som betyder, at morgenmad og aftensmad er inkluderet i prisen. Begge serveres fra buffet i hovedrestauranten Kilhi, og hvis man ønsker all Inclusive, så er det muligt at opgradere.

deal-screenshot

maldiverne-screen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning