Drømmeferie på Seychellerne

7 nætters drømmeferie på Seychellerne i guesthouse lige ved stranden, inkl. fly

  • Hotel Georginas Cottage
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Etihad Airways
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 6082

Velkommen til paradiset Seychellerne! Seychellerne er en østat som ligger øst ud for det afrikanske fastlandet i det Indiske Ocean ud for Tanzanias kyst og nord for Madagaskar. Hovedøen er Mahé med hovedstaden Victoria. Øgruppen består af 116 øer, men hvis man regner de mindre øer og skær med er der 155 øer i alt. Her finder I lækre strande med hvidt sandt og klart vand!

Drømmeferie på Seychellerne

Det er via Tripadvisor.dk jeg har fundet hotellet og flybilletterne er fundet på min fly finder. Da det er en rejse jeg selv har sammensat til jer, er det muligt at vælge andre afrejsedatoer og afgangslufthavn. Dette kan dog påvirke prisen. Jeg har her taget udgangspunkt i datoerne fra 21. – 29. november i år.

Indkvarteringen kan ske ved Chez Bea Luxury Villa, som er et trestjernet hyttekomplekse tæt på stranden på øen Prasline Island. Værelserne er med tekøkken samt wifi, og så kan du nyde spa på hotelkomplekset også.

Herunder har jeg også fundet en alternativ indlogering direkte ved stranden, Chalets Cote Mer. Prisen ligger en anelse højere, men så er der også mere luksus med for pengene. Seychellerne er ikke det billigste sted i verden at tage på ferie. Det er primært de rige franskmænd, som rejser herned.

Chez Bea Luxury Villa***
Praslin Island
Tæt på stranden
Godt hotel til budgettet
4,5/5 med 36 anmeldelser
Fra 653,- pr per nat i et dobbeltværelse

Book hotel

Chalets Cote Mer***
Praslin Island
Direkte ved stranden
Inklusiv morgenmad
4,5/5 med 403 anmeldelser
Fra 1.477,- pr. nat i et dobbeltværelse

Book hotel

deal-screenshot

Capture