Drømmeferie på Mauritius

En uges ferie ved paradisstrande på et hotel i vandkanten, inkl. morgenmad og fly t/r

  • Hotel Villa Anakao
  • Luftfartsselskab Turkish Airlines
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 8553

Paradisstrande med hvidt, blødt sand og et azurblåt hav. Det er kulisserne på denne drømmeferie på Mauritius, der ligger i Det Indiske Ocean. Vejret på Mauritius er tropisk med varme og solskin hele året rundt. Mauritius gæstfrie befolkning er etnisk blandet af kreolere, afrikanere, kinesere og især indere, som hver især har påvirket Mauritius med deres kultur. Lidt over halvdelen er hinduer, mens der er større kristne og muslimske mindretal og kineserne også har fundet vej til øen. Dette faktum ses især på ‘central market’ i hovedstaden Port Louis, hvor I får et indblik i de lokales dagligdag og kan købe alt lige fra brugskunst, frugt til smagsprøver af øens smagfulde fusionsmad. Der er masser af aktiviteter at give sig til. Der ligger flere golfbaner på øen, og I kan også opleve den skønne natur på en hesteryg. Men det mest oplagte er selvfølgelig at tage ud at snorkle og se det farvestrålende koralrev.

Drømmeferie på Mauritius

Det er på Trivago.dk, at jeg har fundet hotellet, og flybilletterne er fundet via Momondo.dk.

I bliver indkvarteret på Villa Anakao som ligger i Pointe aux Sables, ca 6 km fra Port Louis. Hotellet har restaurant, udendørs pool, børnepool og bar/lounge. Foruden gratis engelsk morgenmad tilbydes gæster gratis Wi-Fi på fællesarealer. Alle 10 værelser har køleskab, elkedel, gratis Wi-Fi og fladskærms-tv med satellitkanaler. Gæster kan desuden nyde godt af faciliteter såsom møbleret terrasse, premium-sengetøj og gratis mineralvand.

Det er naturligvis muligt at ændre datoerne, afgangslufthavnen og hotellet som man ønsker. Ovenstående er blot tænkt som inspirationskilde til en drømmeferie på Mauritius.

deal-screenshot