fra kr. 4419

Byen, der aldrig sover; byen, hvis hjerte altid banker af power, storhed, kaos og en kærlighed til det nye. Det er selvfølgelig New York jeg taler om her. Den ultimative storby med svimlende skyskrabere, myldrende gader og nye oplevelser rundt om hvert et gadehjørne! Uanset om det er jeres første tur eller om I er velkendte gæster, vil intet besøg hos verdens måske mest berømte by være ens. I skal selvfølgelig besøge de ikoniske seværdigheder som Times Square, Frihedsgudinden, Rockefeller Center, MoMA og selvfølgelig Central Park som I bor tæt på.  New York er en by, man aldrig bliver træt af!

Storbyferie til New York

Det er på Travelbird.dk I finder denne rejse til the Big Apple. I vil blive indkvarteret på Hotel Arlo SoHo. Dette 4-stjernede botiquehotel ligger i bydelen SoHo og kombinerer design og komfort, så I kan nyde jeres ferie i New York. Hotel Arlo SoHo har en tagterrasse, hvor I kan nyde en fantastisk udsigt over Manhatten og Hudson River. Derudover finder I en cocktailbar, en restaurant og et bibliotek på hotellet, og det er muligt at leje cykler (afhængigt af tilgængelighed) samt at deltage i yogatimer på terrassen om sommeren.

Husk at I skal have et ESTA-visum til USA for at få lov til at rejse ind i landet. Dette er heldigvis hverken dyrt eller besværligt. Læs min vejledning til at ansøge om ESTA-visum.

deal-screenshot

NY