fra kr. 1189

Har du altid haft lyst til at opleve Prag? Så er det bestemt ikke en dum ide at tage afsted i december. Og prøv at se denne rejse, jeg har fundet til dig her på Travelbird.dk. Minimum 3 dage med julemarkeder i den tjekkiske hovedstad inkl. morgenmad på det firestjernet hotel og et fly tur/retur. Fra bare 1.189,- pr. person!

Prag er den perfekte destination for en storbyferie, og byen er også på top 10, når det kommer til danskernes mest populære rejsemål. Og det er ikke uden grund, for Prag, hovedstaden i Tjekkiet, er en af de smukkeste byer i Østeuropa – og kælenavnet ‘Den Gyldne stad’ understreger dette! I kan glæde jer til betagende arkitektur, fine kunstmuseer og dygtige bryghuse. Jeg har samlet mine bedste tips til byen her: ‘Prag – tips til den perfekte weekend i den tjekkiske hovedstad‘.

Decemberhygge og julemarked i Prag

I skal bo på det firestjernet Hotel International Prague, der ligger i Praha 6 tæt på offentligt transport, som hurtigt og nemt kan tage dig ind til byens centrum og de mange julemarkeder. Det er bestemt værd at gå op i hotellets sky bar om aftenen og nyde den 360 graders udsigt over byen, som hoteller har!

Rejsedatoerne, som jeg har valgt, er perfekte til at nyde julemarkedet i Prag. Det starter i år den 3. december og er åbent indtil den 6. januar 2018.  I kan se frem til et sandt ‘Winter Wonderland’, hvor den festlige stemning, de hyggelige boder, yndige julesange og gode mad er med til at sætte rammerne.

Læs også: Juletraditioner fra hele verden

Czech Republic, Pague, Charles Bridge

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning