Har du altid haft lyst til at opleve Prag? Så er det bestemt ikke en dum ide at tage afsted i december. Og prøv at se denne rejse, jeg har sammensat til dig. 3 nætter på 4-stjernet hotel, som jeg har fundet lige her, og fly tur-retur finder du her! Og prisen er fra bare 1433,- pr. person.

Prag er den perfekte destination for en storbyferie, og byen er også på top 10, når det kommer til danskernes mest populære rejsemål. Og det er ikke uden grund, for Prag, hovedstaden i Tjekkiet, er en af de smukkeste byer i Østeuropa – og kælenavnet ‘Den Gyldne stad’ understreger dette! I kan glæde jer til betagende arkitektur, fine kunstmuseer og dygtige bryghuse. Jeg har samlet mine bedste tips til byen her: ‘Prag – tips til den perfekte weekend i den tjekkiske hovedstad‘.

Decemberhygge og julemarked i Prag

Jeres hotel, Design Metropol, ligger blot 300 meter fra Wenzelspladsen og 400 meter fra Den Gamle Rådhusplads, lige i hjertet af Prag. Hotellet er tæt på barer og restauranter og kun 50 meter fra de nærmeste offentlige transportmidler. Her er en 24-timers reception, og en elevator, der giver nem adgang til de øverste etager.

Rejsedatoerne, som jeg har valgt, er perfekte til at nyde julemarkedet i Prag. Det starter i år den 3. december, 2016, og er åbent indtil den 4. januar 2017.  I kan se frem til et sandt ‘Winter Wonderland’, hvor den festlige stemning, de hyggelige boder, yndige julesange og gode mad er med til at sætte rammerne.

Czech Republic, Pague, Charles Bridge

 

 

 

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning