Cypern sommerferie-tilbud

En uges ferie i slutningen af maj inkl. fly og populært hotel tæt ved stranden

  • Hotel Hotel Chrystalla
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 839

Ser du allerede frem til sommeren, solen og varmen igen? Jeg gør i hvert fald! Da jeg så disse billige flybilletter til Cypern i dag, drømte jeg mig straks væk til Middelhavets behagelige klima. Lige nu kan flybilletter fra København til Larnaca på Cypern og retur igen bookes fra 839,- for 25. maj til 1. juni 2019. Det er faktisk ret billigt for direkte fly på gode flytider.

I slutningen af maj kan du forvente 20-25 grader og rigeligt med solskin. Havet er endda badeklar for en viking med temperaturer på omkring 20 grader. Så hvis du vil gå sommeren tidligere i møde næste år, så læs med herunder. Jeg har nemlig også fundet et par forskellige hoteller.

Super Cypern sommerferie

En ferie alene kan nemlig ikke gøres med blot flybilletter, men det er som regel her det er bedst at starte. Jeg har kigget min fly finder, hvor jeg fandt disse billige flybilletter til Cypern.

Men du får også brug for et hotel på Cypern. Herunder har jeg fundet to gode muligheder på Tripadvisor. Jeg har lagt fokus på beliggenheden i den hyggelige by Paphos. Det ene hotel er budgetvenligt, mens det andet er noget mere luksuriøst. Se herunder, hvad dig passer dig bedst. Hvem ved, måske vil du kombinere det med overnatninger på begge?

Roman Boutique Hotel***
I Paphos
I udkanten af byen, tæt på strand
Inklusiv morgenmad
4/5 med 625 anmeldelser
Fra 413,- pr per nat i et dobbeltværelse

Book hotel

Alexander The Great Beach Hotel****
I Paphos
Direkte ved stranden
Inklusiv morgenmad
5/5 med 3.201 anmeldelser
Fra 1.544,- pr. nat i et dobbeltværelse

Book hotel

 

deal-screenshot