Romantisk ferie på Kreta

En uges ferie i moderne ferielejlighed m. halvpension, fly t/r og transfer

  • Hotel Irida Chic Boutique Hotel & Spa
  • Stjerner
  • Måltider Halvpension
p.p. from kr. 3004

Forlæng sommeren med denne sensommer-rejse til Kreta. Tag på afslapningsferie til Kreta og nyd den græske charme og lune sol i hyggelige omgivelser.

Jeg har fundet denne ferie på Sunweb.dk, som er en sand perle for dem, der vil på ferie uden for meget hokus pokus. I bor i rolige omgivelser lidt over en kilometer udenfor centrum af byen, Stalis, som ligger mellem feriebyerne Hersonissos og Malia. Selvom Stalis er en hel del roligere en de to andre byer, er udvalget af restauranter, tavernaer og forretninger i top. Hvis I bliver trætte af at slikke sol, kan I gå en tur ned ad strandpromenaden, som i dagtimerne summer af liv. Her kan I gå på en af de mange caféer, kigge på souvenirbutikker og lade op i skyggen med en iskold drink. I Stalis finder man også en lækker gylden sandstrand.

Charmerende voksenferie på Kreta

I bor på det charmerende Irida Chic Boutique Hotel & Spa, i lyse og moderne toværelses lejligheder med aircondition. Indretningen er overalt på hotellet udført smagfuldt og indbyder med sin græske gæstfrihed til en uge i komfortable omgivelser. Hotellets poolområde er indrettet i hotellets gårdhave, hvor man finder masser af hyggekroge, samt liggestole og parasoller. Ferien er med halvpension, så dagen begynder med en lækker morgenmad, og om aftenen, når sulten igen melder sig, bliver der serveret lækker middag i hotellets restaurant. Man finder også et fitnessrum, som frit kan afbenyttes. Hvis I vil holde ferie i fred og ro, på afstand af Kretas turistmylder, er Irida Chic Boutique Hotel & Spa et rigtig godt bud.

deal-screenshot