Charmerende ferielejligheder på Tenerife

En uges ferie til efteråret eller næste vinter inklusiv en lejebil og fly t/r

  • Hotel El Tejado
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 4825

Nu har I muligheden for at booke efterårsferien eller vinterferien. Det er er alletiders mulighed for en hyggelig, afslappende og intim ferie i charmerende ferielejligheder på Tenerife. Jeres indlogering, el Tejado, består af seks ferielejligheder, der hver især er indrettet unikt. Der er plads fra en til fire personer i hver lejlighed, som også har eget køkken. Lejlighederne ligger i byen Buenavista del Norte, som ligger ved øens vestligste hjørne.

Med i denne deal fra Eliza was here får I også en lejet bil med fri kilometer, så I rigtigt kan komme rundt på øen og se alt, hvad I har lyst til.

I kan rejse fra november og frem til marts næste år.

Charmerende ferielejligheder på Tenerife

Ved jeres indkvartering er der en pool, som I frit kan benytte jer af. Nærmest gode strand ligger cirka 6 km, og hvis I rigtigt vil forkæle jer selv med en strandtur skal I køre til Playa San Juan.

I kan også altid spørge værten, Marisol, til råds om gode udflugtsmuligheder på øen.

Opholdet er uden pension, men I kan bestille morgenmad aften før, hvis I ønsker dette. Men ellers har I eget køkken i lejlighederne til at kokkerere i, og ikke mindst alle tiders undskyldning for at spise ud og nyde det lækre kanariske køkken.

>> OBS! I øjeblikket kan du få 400,- i rabat på alle rejser til Spanien hos Eliza was here, hvis du booker mellem 31. marts til og med 9. april 2017! Få rabatkoden her. <<

deal-screenshot