fra kr. 869

Jeg har her fundet et centralt, billigt og godt sted at overnatte i Rom. Det er tæt på den store togstation, Termini, hvorfra du nemt kan komme rundt til alle seværdighederne i og omkring Rom. Dit hotel, Taormina, ligger kun 15 minutters gang fra Colosseum.

Dit ophold her er med morgenmad. Om I vil have 3, 4 eller 5 overnatninger, vælger I selv på Travelbird, når I bestiller rejsen. Inkluderet i dette ferietilbud er også flybilletter tur/retur fra enten København, Billund eller Hamborg. Prisen starter fra 869,- pr. person ved to personer, der rejser sammen.

Og seværdighederne i Rom? Dem kan du finde gode tilbud på via Tiqets.com. Se også mere HER

Centralt B&B i Rom

I kan finde mere info om rejsedetaljerne på Travelbird.dk.

I bliver indlogeret på et dobbeltværelse på Hotel Taormina Rome, der har plads op til tre voksne. Værelset har både air condition og tv samt eget badeværelse.

Hvis du er i tvivl om, hvad du bare SKAL se eller savner lidt inspiration til, hvad du skal opleve på en miniferie i storby Rom, så kan du læse min rejseguide til Rom “Rom: Tips til den perfekte miniferie“.

Men I kommer jo nok næppe uden om nogle af de største seværdigheder i Rom, som eksempelvis Colosseum, Fora Romanum, Den Spanske Trappe eller Vatikanet. Og så skal I da helt klart også nyde en ægte italiensk middag, som sluttes af med en espresso.

Tilbud på Roms seværdigheder

Spar penge på museer, transport mm

223,-

Book billet

c

Colosseum

Spring den lange kø over

171,-

Book billet

a

Vatikanet og sixtinske kapel

Spring køen over

186,-

Book billet

b

St. Peters basilika

Spring køen over

145,-

Book billet

b

Rainbow Magicland

Perfekt familietur til forlystelsesparken lidt udenfor Rom

193,-

Book billet

a

Nationalmuseet for det gamle Rom

Spring køen over

97,-

Book billet

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning