fra kr. 1384

Så er det ved at være tid til at booke årets sommerferie til Italien, hvis I gerne vil have noget at vælge imellem og at komme afsted til en god pris. Og med dette tilbud fra Eurocamp kan I køre på campingferie i Italien og holde en dejlig varm sommerferie i smukke omgivelser ved Gardasøen. I kan være afsted i alt fra 1 til 14 nætter, men dette tilbud tager udgangspunkt i, at I er afsted i en uge. I kan desuden være afsted mellem april og oktober, men det er billigst at rejse i maj 2018.

Camping Weekend her ved Gardasøen er en særdeles familievenlig rejsedestination. Her i nærområdet finder I nemlig både vandlandet Parco Aquatico Cavour, den zoologiske have Parco Natura Viva samt forlystelsesparken Gardaland. I kan også tage på dagstur til Verona, der ligger 60 km væk.

Kør-selv campingferie i Italien

Dette tilbud fra Eurocamp inkluderer ophold på den 4-stjernede campingplads Camping Weekend. Her kan I bo i et mobile home med plads til op mod 7 personer (max 4 voksne), og fra campingpladsens poolområde har I en smuk udsigt over Gardasøen.

Campingpladsens faciliteter inkluderer blandt andet flere pools, et minimarked, restauranter og barer samt et vaskeri. Skal I underholdes, byder campingpladsen på en international børneklub (hvor der ikke tales dansk), et børnediskotek, vandgymnastik, bordfoldhold, bordtennis og diverse temaaftener med live underholdning.

1 uges kør-selv campingferie  i mobile home ved Gardasøen

  • Afrejseperiode: 21. april – 6. oktober 2018
  • Afrejselængde: 6 nætter (1-14 nætter er også muligt)
  • Destination: San Felice del Benaco, Italien
  • Campingplads: Camping Weekend (4-stjerner)
  • Pension: Ikke inkluderet
  • Pris: Fra 1.368,- pr. mobile home
    • Med afrejse den 22. april 2018

deal-screenshot

gards
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning