Campingferie i Italien

7 nætters kør-selv campingferie i mobile home ved Gardasøen

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Camping Weekend
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 675

Så er det ved at være tid til at booke årets sommerferie til Italien, hvis I gerne vil have noget at vælge imellem og at komme afsted til en god pris. Og med dette tilbud fra Eurocamp kan I køre på campingferie i Italien og holde en dejlig varm sommerferie i smukke omgivelser ved Gardasøen. I kan være afsted i alt fra 1 til 21 nætter, men dette tilbud tager udgangspunkt i, at I er afsted i en uge. I kan desuden være afsted mellem april og oktober, men det er billigst at rejse i maj.

Camping Weekend her ved Gardasøen er en særdeles familievenlig rejsedestination. Her i nærområdet finder I nemlig både vandlandet Parco Aquatico Cavour, den zoologiske have Parco Natura Viva samt forlystelsesparken Gardaland. I kan også tage på dagstur til Verona, der ligger 60 km væk.

Kør-selv campingferie i Italien

Dette tilbud fra Eurocamp inkluderer ophold på den 4* campingplads Camping Weekend. Her kan I bo i et mobile home med plads til seks personer, og fra campingpladsens poolområde har I en smuk udsigt over Gardasøen.

Campingpladsens faciliteter inkluderer blandt andet flere pools, et minimarked, restauranter og barer samt et vaskeri. Skal I underholdes, byder campingpladsen på en international børneklub (der tales dog ikke dansk), et børnediskotek, vandgymnastik, bordfoldhold, bordtennis og diverse temaaftener med live underholdning.

Se flere campingferier

deal-screenshot

Capture