fra kr. 2453

Har du nogensinde overvejet at tage på campingferie i Holland? Hvis ikke, skal du bestemt overveje det. Holland er en spændende feriedestination, der både byder på fine sandstrande, pulserende storbyer og hyggelige landsbyer.

Jeg kan især anbefale at besøge landsbyen Giethoorn, Hollands Venedig, hvor små kanaler udgør landsbyens veje. Jeg har skrevet en artikel om Giethoorn lige her. Rejser I til Holland i foråret, skal I gøre jer selv den tjeneste at besøge blomsterparken Keukenhof, hvor I kan se de smukkeste tulipaner i lange baner. Læs mere om Keukenhof lige her.

Camping og safari i Holland

Min begejstring for at holde ferie i Holland vil ingen ende tage. Jeg har derfor fundet et godt tilbud på den 4-stjernede Camping Beekse Bergen, der ligger i det sydlige Holland, tæt på grænsen til Belgien. Køretiden hertil er 6,5 timer fra den dansk-tyske grænse ved Padborg.

Campingpladsen Beekse Bergen byder på aktiviteter for hele familien. Tilbringer I mere end 3 nætter her, får I nemlig fri adgang til safariparken og Dierenrijk børnezoo, hvor I kan hilse på løver, zebraer og giraffer. Derudover finder I på campingpladsen en spændende legeplads, gokarts og vandcykler. I er desuden tæt på forlystelsesparken Speelland. Her er I desuden tæt på en sø, kanaler og en fin sandstrand.

Læs mere om campingpladsen og bestil ferien på Eurocamps hjemmeside. Dette tilbud tager udgangspunkt i 6 overnatninger i safaritelt, men det er muligt tilkøbe flere nætter samt opgradere til mobile home. Dette er et kør-selv tilbud.

 

deal-screenshot

holland
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning