Bus fra Jylland til København

Med Flixbus fra Viborg til hovedstaden i vinterferien

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
p.p. from kr. 198

Vinterferien står for døren for mange. Og måske mangler I lige den helt perfekte idé at bruge en lille uges ferie på. Eller også venter I på det rette tilbud, før I slår til.

København er fyldt med muligheder for familier i ferien. Måske en tur i Den Blå Planet Akvariet eller en shoppetur op og ned af strøget. Jeg kan også anbefale Tivoli, som åbner allerede 1. februar. På GetYourGuide kan I købe fast-pas entrébillet for 120,-.
Her kan I også forhåndsbooke dit turpas og få fri adgang til alle forlystelser, I sparer hele 35,-.

Hvis I er heldige med vejret og vil se København fra sin smukkeste side, så anbefaler jeg en kanalrundfart. Men husk at tage varmt tøj på! Billetterne kan bookes fra 85,-.

Læs også: Tips fra en København – din hovedstadsguide

Billig bus fra Jylland til København

Måske kommer I langvejs fra og vil gerne spare penge på turen til København.
Lige nu kan I på Flixbus.dk booke busbilletter fra eksempelvis Viborg tur/retur fra 198,- den 10. – 16. februar.

Den populære afgang Aarhus – København kan i samme periode også bookes fra 198,- for en returbillet. 

Passer datoerne jer ikke 100%, så kan I nemt og enkelt navigere rundt på Flixbus.dk og vælge andre datoer. Eksempelvis en kort tur fra Aarhus til Kbh og retur fra 198,- den 12. – 15. februar.

 

Leder du efter flere oplevelser i København, så se mine tilbud i København her: 

deal-screenshot