fra kr. 15849

Kridhvidt sand, azurblåt hav, svajende palmer og solskin. Arhhhh! Lige nu kan du sikre dig en ferie i en bungalow på Maldiverne. Maldiverne er et land i Asien, der består af ca. 1.200 smukke koraløer og havet rundt om dem. Dette tilbud sender jer til øen Maamigili midt i Det Indiske Ocean. Har du lyst til at dase og solbade, så er du kommet til det rette sted. Men der er også masser af aktiviteter at give sig til. Prøv f.eks. snorkling eller dykning, hvor du kan tage på opdagelse blandt farvestrålende koraller. Det er også muligt at tage med på nattefiskeri, bådture eller windsurfing. Du bestemmer helt selv tempoet på din ferie!

Ferie i bungalow på Maldiverne: Bo på 4 stjernet resort

Travelbird.dk finder du dette tilbud. Bo i bungalow på 4-stjernet resort på Maldiverne: 7 eller 10 overnatninger inkl. halvpension, velkomstdrink, fly tur-retur fra København, transport fra lufthavnen til hotellet med fly og båd samt indchecket bagage – pris fra 15.849,- pr. person.

Resortet, der danner rammen for drømmerejsen, er Sun Island Resort & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 2094 anmeldelser)  På det luksuriøse og 4-stjernede resort er der både sportsfaciliteter og restauranter. Dette tilbud fra Travelbird.dk inkluderer halvpension, men det er selvfølgeligt muligt at opgradere til helpension. Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og personalet hjælper jer gerne med at arrangere vandsportsaktiviteter og andre typer af udflugter.

malediven_haengematte_95647150_2

deal-screenshot

capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning