fra kr. 11139

Kridhvidt sand, azurblåt hav, svajende palmer og solskin. Arhhhh! Lige nu kan du sikre dig en ferie til Maldiverne. 

Med pris fra 11.139 kroner kan du komme til Maldiverne med fly tur-retur fra København, 7 eller 10 overnatninger i bungalow på 4 stjernet resort, inkl. halvpension samt transport fra lufthavnen. Hvis du booker dette tilbud 42 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Maldiverne er et land i Asien, der består af ca. 1.200 smukke koraløer og havet rundt om dem. Dette tilbud sender jer til øen Maamigili midt i Det Indiske Ocean. Har du lyst til at dase og solbade, så er du kommet til det rette sted. Men der er også masser af aktiviteter at give sig til. Prøv f.eks. snorkling eller dykning, hvor du kan tage på opdagelse blandt farvestrålende koraller. Det er også muligt at tage med på nattefiskeri, bådture eller windsurfing. Du bestemmer helt selv tempoet på din ferie!

Ferie på Maldiverne: Bo på 4 stjernet resort

Travelbird.dk finder du dette tilbud. Bo i bungalow på 4-stjernet resort på Maldiverne: 7 eller 10 overnatninger inkl. halvpension, velkomstdrink, fly tur-retur fra København, transport fra lufthavnen til hotellet med fly og båd samt indchecket bagage – pris fra 11.139,- pr. person

Resortet, der danner rammen for drømmerejsen, er Sun Island Resort & Spa (4 ud af 5 på TripAdvisor baseret på 1889 anmeldelser)  På det luksuriøse og 4-stjernede resort er der både sportsfaciliteter og restauranter. Dette tilbud fra Travelbird.dk inkluderer halvpension, men det er selvfølgeligt muligt at opgradere til helpension. Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og personalet hjælper jer gerne med at arrangere vandsportsaktiviteter og andre typer af udflugter.

malediven_haengematte_95647150_2

deal-screenshot

Maldiverne
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning