fra kr. 1260

At holde ferie i Bulgarien er noget, jeg klart kan anbefale. Jeg har selv gjort det et par gange. Her får man meget for pengene, og man kan sole sig på de fineste gyldne sandstrande. Jeg har derfor fundet et rigtig godt tilbud på en pakkerejse til Bulgarien, der starter fra kun 1.260 kroner. Det er da vanvittigt billigt.

Ferie i Bulgarien i juni

Med dette tilbud fra Sunweb, kan du komme en uge til Bulgarien med flybilletter, hotelophold og lufthavnstransfer. Sæsonen er åben fra maj til september 2018, men det er billigst, hvis du kan rejse allerede den 1. juni.

Du bliver indlogeret på det 4-stjernede resort Obzor Beach Resort, der ligger direkte ned til sandstranden i Obzor. Du kan vælge imellem flere forskellige ferielejligheder, men alle slags har balkon samt eget badeværelse og tekøkken. Lejlighederne kan rumme alt fra 3 til 8 personer. Så dette er en rigtig god familieferie.

Obzor Beach Resort har 5 hyggelige poolområder med swimmingpool, børnepool og solterrasse. Og så kan I fra poolen gå direkte ned til havet og bade. Hotellet ligger desuden kun 2 kilometer fra den hyggelige by Obzor, hvor I finder hyggelige restauranter og butikker. Opholdet her er som udgangspunkt uden pension, men der kan opgraderes til enten morgenmad, halvpension eller helpension.

Læs mere om tilbuddet og bestil denne billige sommerferie her.

 

deal-screenshot

bulga
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning