Berlin har overhalet London som danskernes mest populære storby at rejse til. Og lige meget hvor mange gange du har været i den tyske hovedstad, er der altid noget at komme tilbage til. Derfor har jeg fundet billige flybilletter til Berlin med afrejse på forskellige datoer her i vinteren.

Berlin er kendt for sine gode shoppingmuligheder, men Berlin er mere end bare shopping. Museer, barer og restauranter for enhver smag venter på jer. Eller en tur igennem historiens vingesus på Checkpoint Charlie, Brandburger Tor eller de sidste rester af Berlinmuren.

Læs alle mine bedste råd i artiklen: Berlin – tips til den perfekte weekend i den tyske hovedstad.

Billige flybilletter til Berlin fra Billund

I kan nu flyve rigtig billigt til Berlin fra Billund. Ruten er direkte og flyves af Ryanair eller Easyjet. Prisen er pr. returbillet. Gå til min min fly finder eller klik på linksene herunder.

Billigt hotel i Berlin

Men flybilletter er jo ikke nok. Du skal også have et sted at bo.

Rejser du alene, kanjeg anbefale denne lille, centrale lejlighed blot fem minutters gang fra Berlin Wall Museum. Lejligheden udlejes på AirBnB og består af 1 soveværelse samt eget badeværelse og køkken. Lejligheden koster fra 298,- pr. nat og har plads til op til 2 gæster. Se ferielejlighed i Berlin lige her

Jeg har også fundet et rigtig godt tilbud på et moderne og centralt hotel i Berlin. Med dette tilbud fra Travelbird kan du vælge imellem 2-4 overnatninger på det ekstremt centrale og trendy hotel Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie.

Prisen for 2 nætter på dette trendy og centrale hotel starter fra 627,- pr. person inkl morgenmad og en flaske mousserende vin.

Du kan allerede nu booke billetter til Berlins mange seværdigheder på forhånd via Tiqets.com

Spring køen over

168,-

Book billet

d

Bådcruise

1 times sejllads på Spree

115,-

Book billet

b

Pergamon Museum

Spring køen over

89,-

Book billet

c

DDR Museum

Besøg det interaktive museum

89,-

Book billet

f

Computerspils museum

En tur igennem computerspilshistorien

67,-

Book billet

e

Dalí museet ved Potsdamer Platz

Bliv klogere på den geniale kunstner

93,-

Book billet

deal-screenshot

fly tilbud til berlin
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning