Berlin har overhalet London som danskernes mest populære storby at rejse til. Og lige meget hvor mange gange du har været i den tyske hovedstad, er der altid noget at komme tilbage til. Derfor har jeg fundet billige flybilletter til Berlin med afrejse på forskellige datoer her i sommeren.

Berlin er kendt for sine gode shoppingmuligheder, men Berlin er mere end bare shopping. Museer, barer og restauranter for enhver smag venter på jer. Eller en tur igennem historiens vingesus på Checkpoint Charlie, Brandburger Tor eller de sidste rester af Berlinmuren.

Læs alle mine bedste råd i artiklen: Berlin – tips til den perfekte weekend i den tyske hovedstad.

Billige flybilletter til Berlin

I kan nu flyve rigtig billigt til Berlin fra Billund. Ruten er direkte og flyves af Ryanair eller Easyjet. Prisen er pr. returbillet. Gå til mit faneblad “Find billige flybilletter” eller klik på linkene herunder.

Billigt hotel i Berlin

Men flybilletter er jo ikke nok. Du skal også have et sted at bo.

Rejser du alene, kanjeg anbefale denne lille, centrale lejlighed i det trendy nabolag Prenlauer Berg. Lejligheden udlejes på AirBnB og består af 1 soveværelse samt eget badeværelse og køkken. Lejligheden koster fra 495,- pr. nat og har plads til op til 2 gæster. Se ferielejlighed i Berlin lige her

Jeg har også fundet et rigtig godt tilbud på et moderne og centralt hotel i Berlin. Med dette tilbud fra Travelbird kan du vælge imellem 2-4 overnatninger på det 4-stjernede DORMERO Hotel Berlin Ku’damm. Her bor du i det syd-vestlige Berlin og er i gåafstand fra Tiergarten og Berlin Zoo samt masser af spændende butikker og restauranter.

Dit ophold her foregår i et almindeligt dobbeltværelse med plads til 2 voksne. Her har I gratis wifi, gratis minibar og eget badeværelse. Du får desuden en daglig morgenmad og en velkomstdrink med i tilbuddet.

Prisen for at overnatte her starter fra bare 369,- pr. person ved 2 personer. Bestil hotel i Berlin lige her.

Du kan allerede nu booke billetter til Berlins mange seværdigheder på forhånd via Tiqets.com

Spring køen over

168,-

Book billet

d

Bådcruise

1 times sejllads på Spree

115,-

Book billet

b

Pergamon Museum

Spring køen over

89,-

Book billet

c

DDR Museum

Besøg det interaktive museum

89,-

Book billet

f

Computerspils museum

En tur igennem computerspilshistorien

67,-

Book billet

e

Dalí museet ved Potsdamer Platz

Bliv klogere på den geniale kunstner

93,-

Book billet

deal-screenshot

berlin
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning