Billige ferielejligheder på Mallorca

Lige nu, spar 32%: En uge med all inclusive i ferieparadiset Cala d'Or

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Sol Alcudia Center
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Norwegian
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 2729

Behøver I ikke luksus på jeres ferie, men vil stadig gerne have gode faciliteter – også for børnene? Så er her er en rigtig fin feriemulighed på Mallorca. På den østlige del af den populære ferieø finder I feriebyen Cala d’Or, og her ligger det hyggelige hotelkompleks Palia Puerto del Sol, hvor I kan blive indkvarteret i en uge med all inclusive inkl. fly tur/retur fra blot 2.724,- per person.

Hotellet ligger cirka halvanden kilometer fra centrum og stranden. På hotellet finder I både et stort poolområde, inklusiv separat børnepool, men også muligheder for at spille billiard, bordtennis og underholdning for både børn og voksne dag og aften.

Billige ferielejligheder på Mallorca

Det er på Sunweb.dk, at jeg har fundet dette ferietilbud med all inclusive.

I bookingen kan I vælge mellem flere forskellige lejligheder, hvor der i de største er plads helt op til seks personer. Alle lejligheder har enten en terrasse eller en balkon med møbler.
Opholdet er som udgangspunkt uden forplejning, men det er muligt at opgradere til et ophold med morgenmad.

deal-screenshot