fra kr. 1612

Synes du ikke, at foråret har slået igennem herhjemme endnu? Bare rolig, det har det længere sydpå. I Spanien for eksempel, her er temperaturene allerede langt over det, som vi kan forvente fra en dansk sommerdag. Og så er der jo det skønne spansk køkken, de fantastiske strande og den spændende kultur.

I denne deal har jeg fundet flere afgange til dig, som gerne vil til Spanien. Destinationen er primært Mallorca, men jeg har fundet flyafgange fra både Billund, København og Aalborg samt flere forskellige rejsedatoer i april måned.

Eksempelvis 8 dage til det hyggelige 3-stjernet hotel, Reymar Playa, på Costa Brava inklusiv fly fra København til kun 1.612,-

Det er på Travelmarket, at jeg har fundet disse charterferietilbud til dig.
Travelmarket sammenligner priser fra flere forskellige store rejsearrangører, eksempelvis SPIES og Sun Tours, du kan dermed hurtigt få et overblik over, hvilke rejser der er de billigste.

Billige charterferier til Spanien

Nedestående er blot et lille udpluk af de mange rejser, der findes til Spanien, primært Mallorca

Det er bestemt også muligt at finde tilbud på andre datoer. Ovenstående er blot eksempler. Via Travelmarket.dk kan du selv ændre på datoerne og få tilbud på andre afgange. Du kan sågar også vælge afgangslufthavn eller destination efter behag

deal-screenshot

Capture3
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning