fra kr. 969

Prag er både festlig og historisk, og så får man meget for pengene her. Byen er dobbelt så stor som København og byder på brostensbelagte gader, smukke gamle huse og selvfølgelig den verdenskendte Karlsbro. Moldau-floden deler byen i to og giver anledning til hyggelige gårture. I kan også tage kabelbanen op til Petřín-højen og nyde den skønne udsigt over byen. Eller hvad med at besøge den gamle bydel, Staré Město og se det imponerende astronomiske kirkeur og det jødiske museum? Herudover kan I gå på opdagelse i hyggelige caféer, gamle kapeller, duftende haver, spøjse butikker og små gallerier. En storbyferie i Prag byder på massere af kultur, historie, billige drinks og solide måltider.

Læs også: ‘Prag – tips til den perfekte weekend i den tjekkiske hovedstad

Fra Karlsbroen og slottet til det astronomiske ur og øl-spa. Der er mange muligheder i Prag, for en anderledes ferieoplevelse. Du kan se mange af Prags seværdigheder og købe billetter til dem på forhånd via Tiqets.com, så kan du bare springe køen over, når du ankommer.

Billig storbyferie i Prag

Jeg har fundet billige flybilletter til jer på min egen fly-finder. I flyver direkte fra København til Prag. Herunder har jeg listet en række datoer, hvor prisen er i bund.

Men I skal selvfølgelig også have et sted at bo. Jeg er glad for Airbnb, hvor man indlogeres i private hjem. Det er ofte billigere end hotel, og så er det også helt særligt at få ‘lov til’ at bo i et rigtig hjem et nyt sted.

Airbnb 1Denne hyggelige og nyrenoverede 1 værelses-lejlighed er placeret i rolige omgivelser, men stadig i hjertet af Prag. Hovedbanegården ligger kun 500 meter fra lejligheden. Der er plads til fire personer, men er oplagt, hvis man kun er 2 personer, da den som sagt er en 1-værelses. Og prisen er helt fair! Fra kun 238,- pr. nat. Se meget mere om lejligheden her.

Airbnb 2: Der er plads til op til 6 personer, så lejligheden er perfekt, hvis I er en gruppe, der rejser sammen. Den er centralt placeret i byen, og er kun en kort gåtur fra mange seværdigheder. Lejligheden er rigtig flot indrettet, og det koster fra 275,- pr. nat. Se meget mere om lejligheden her. 

 • Billig storbyferie i Prag, bo i central Airbnb i hjertet af den smukke by
  • Destinationen: Prag
  • Rejseperiode: Februar, 2019
  • Rejselængde: 3 nætter
  • Afgangslufthavn: København
  • Overnatning: Airbnb
  • Pris: fra kun 969,- pr. person ved 2 personer 
   • Eksempelvis 4. – 7. februar
   • Fly: 427,-
   • Airbnb 1081,- for 2 personer, dvs. 542,- pr. person

Spring køen over

119,-

Book billet

a

Det astronomiske klokketårn

Spring køen over

118,-

Book billet

c

Tjekkisk ølsmagning

Få øllets historie og smag på dem

179,-

Book billet

d

Aquapalace Prag

Entre til det største indendørs badeland i Europa

143,-

Book billet

deal-screenshot

Skaermbillede-2018-12-04-kl.-12.07.00
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning