fra kr. 1299

Prag er både festlig og historisk, og så får man meget for pengene her. Byen er dobbelt så stor som København og byder på brostensbelagte gader, smukke gamle huse og selvfølgelig den verdenskendte Karlsbro. Moldau-floden deler byen i to og giver anledning til hyggelige gårture. I kan også tage kabelbanen op til Petřín-højen og nyde den skønne udsigt over byen. Eller hvad med at besøge den gamle bydel, Staré Město og se det imponerende astronomiske kirkeur og det jødiske museum? Herudover kan I gå på opdagelse i hyggelige caféer, gamle kapeller, duftende haver, spøjse butikker og små gallerier. En storbyferie i Prag byder på massere af kultur, historie, billige drinks og solide måltider.

Læs også: ‘Prag – tips til den perfekte weekend i den tjekkiske hovedstad

Fra Karlsbroen og slottet til det astronomiske ur og øl-spa. Der er mange muligheder i Prag, for en anderledes ferieoplevelse. Du kan se mange af Prags seværdigheder og købe billetter til dem på forhånd via Tiqets.com, så kan du bare springe køen over, når du ankommer.

Billig storbyferie i Prag

Med dette rejsetilbud fra Travelbird kommer I til at bo på det centrale designhotel Red&Blue Design Hotel Praag. Her inkluderer jeres ophold en solid morgenmad samt sen udtjekning, en flaske vin og opgradering til det lidt mere luksuriøse executive værelse.

Red&Blue Design Hotel Praag ligger tæt på offentlig transport og i gåafstand fra Karlsbroen, Petřínparken og Kampa. Værelserne har udsigt over det nærtliggende grønne parkområde. I hotellets lobby er personalet altid behjælpelig med gode råd til Prags attraktioner og seværdigheder.

 

Spring køen over

119,-

Book billet

a

Det astronomiske klokketårn

Spring køen over

118,-

Book billet

c

Tjekkisk ølsmagning

Få øllets historie og smag på dem

179,-

Book billet

d

Aquapalace Prag

Entre til det største indendørs badeland i Europa

143,-

Book billet

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning