Sommerferie på Rhodos

En uges familieferie på 4* hotel med all inclusive

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Hotel Perla Marina
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
fra kr. 3858

Er I på udkig efter en sommerferie for hele familien? Så kig bare med her. Jeg har fundet dette tilbud på en rejse til Rhodos på SunTours.dk til jer. Tilbuddet inkluderer en uges ferie i et familieværelse med plads til to voksne og tre børn.

Rhodos er en skøn græsk ø, og her kan I roligt regne med, at I får en solrig sommerferie. Hvis I leder efter inspiration, til hvad I skal se og opleve på ferien, så kan I læse min rejseguide til Rhodos her.

Sommerferie på Rhodos for hele familien

I kommer til at bo på det 4* hotel Aldemar Amilia Mare, der ligger 100 meter fra stranden og kun 10-15 minutters kørsel fra Rhodos by. Hotellet danner de perfekte rammer for jer, der drømmer om en badeferie med all inclusive i det græske øhav.

Aldemar Amilia Mare er omgivet af grønne områder med palmer og tropiske planter. Hotellet har hele fire udendørs pools, samt en børnepool med en 80 meter lang rutsjebane – så børnene er helt sikkert underholdt i flere timer dagligt her. I poolområdet finder I naturligvis både solstole og parasoller. Hotellet har også en indendørs pool. For enden af hotellet ligger der en dejlig sandstrand, hvor I har mulighed for at prøve kræfter med forskellige former for vandsport. På selve hotellet er der også masser af aktiviteter som eksempelvis vandgymnastik, beachvolley, bingo, live musik, fitness, brætspil, minigolf og meget mere.

deal-screenshot

Capture