Hvordan lyder det med at rejse til Rhodos på sommerferie? Her er vejret dejlig varmt, og øen har masser af lækre strande. Får I nok af at ligge på stranden, kan I besøge nogle af Rhodos mange spændende arkæologiske udgravninger, den hyggelige by Lindos eller se, hvor den enorme statue Kolossen engang stod. Rhodos er en dejlig sommerferie destination, hvor I kan smovse tzatziki og lækre Kalamata oliven dagen lang.

Billig solferie på Rhodos

Det er på Primotours.dk, jeg har fundet dette ferietilbud til jer.

Indlogeringen sker på det trestjernede hotel Matoula Beach, som ligger blot 100 meter fra stranden i Ixia. Hotellet er børnevenligt, og så anvendes det ofte af stamgæster, der især er glade for den personlige service på stedet.
Her er både en swimmingpool og en børnepool samt en hyggelig pool- og snackbar.

I kan blive indlogeret på tre forskellige typer af værelser. Et dobbeltværelse med plads til max 3 person, et familieværelse med plads op til 2 voksne og 2 børn. Eller en maisonette i to etager med plads op til 5 personer.

Dette tilbud tager udgangspunkt i, at 1 voksen rejser med 1 barn på 8 år. Rejsen er derfor især velegnet enlige forældre, der rejser med børn. Disse kriterier kan dog ændres, så rejsen passer til lige præcis din familie.

deal-screenshot

deal rhodos
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning