Billig solferie på Kreta

En uges ferie i lejlighed for hele familien + fly fra København, Aalborg eller Billund

  • Hotel Kristi
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
fra kr. 1519

Det er absolut ikke for tidligt at begynde at planlægge og drømme om sommeren 2019 nu. For hvis I er tidligt ud, så er priserne ofte lidt billigere. Her har jeg fundet en billig solferie på Kreta på Sunweb.dkI kan snuppe hele familien eller vennegruppen med, da man i tilbuddet kan booke en lejlighed med plads til op til seks personer.

I kommer til at bo i den charmerende landsby Koutouloufari, som er beliggende ca. 2 km fra det livlige forlystelsesliv i Hersonissos. På lejlighedshotellet vil det venlige personale sørge for, at I føler jer hjemme. Opholdet er uden pension, så det står jer frit for at udforske de hyggelige, lokale taverner nær jeres lejlighed.

Dette tilbud tager udgangspunkt i, at I rejser i maj 2019. Men det er muligt at booke fra over hele sommeren samt efteråret.

Billig solferie på Kreta

Det er som tidligere nævnt på Sunweb.dk, at i finder denne fine sommerferie. I bor i lejlighedskomplekset Kristi***, hvor I kan nyde det lille poolområde eller holde formen ved lige i det lille fitnessrum. Jeres lejlighed, som findes i forskellige størrelser, er indrettet med tekøkken, så I selv kan lave et par lette måltider, når I ønsker det. Der er køleskab, kogeplader, elkedel og en miniovn, og derudover er lejlighederne indrettet med TV, aircondition og privat badeværelse.
De største lejligheder har plads op til 6 personer, mens de mindste studios er beregnet til 1-2 personer.

deal-screenshot

kreta