fra kr. 4649

Nu har I chancen for at komme ned i varmen til en rigtig god pris! Jeg har fundet en billig efterårsferie på Kreta på Sunweb.dkI kan snuppe hele familien eller vennegruppen med, da man i tilbuddet kan booke en lejlighed med plads til op til seks personer.

I kommer til at bo i den charmerende landsby Koutouloufari, som er beliggende ca. 2 km fra det livlige forlystelsesliv i Hersonissos. På lejlighedshotellet vil det venlige personale sørge for, at I føler jer hjemme. Opholdet er uden pension, så det står jer frit for at udforske de hyggelige, lokale taverner nær jeres lejlighed.

Dette tilbud tager udgangspunkt i, at I rejser lørdag den 13. oktober – i skolernes efterårsferie. Der er dog endnu billigere datoer tilbage i september og oktober 2018.

Billig solferie på Kreta

I bor i lejlighedskomplekset Kristi***, hvor I kan nyde det lille poolområde eller holde formen ved lige i det lille fitnessrum. Jeres lejlighed, som findes i forskellige størrelser, er indrettet med tekøkken, så I selv kan lave et par lette måltider, når I ønsker det. Der er køleskab, kogeplader, elkedel og en miniovn, og derudover er lejlighederne indrettet med TV, aircondition og privat badeværelse.
De største lejligheder har plads op til 6 personer, mens de mindste studios er beregnet til 1-2 personer.

deal-screenshot

kreta
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning