fra kr. 4649

Fügen im Zillertal. Med sin beliggenhed lige ved skiliften og halvpension inkluderet i prisen så bliver det simpelthen ikke nemmere for jer at starte en perfekt skidag, hver dag i op til 7 dage. Og når I kommer hjem fra en lang dag på pisterne, så kan I springe lige ind i saunaen, dampbadet eller swimmingpoolen og lade op til næste dag, hvor processen gentages. Og nåh ja, den 4-retters aftenmenu inklusiv salatbar, den har I også allerede betalt for.

Lyder det som noget for jer? Fra bare 4.649,- pr. person kan det blive jeres skirejse denne sæson, hvis I booker via Sunweb. Liftkort er naturligvis også inkluderet i prisen. Og hvis I er så heldige at få et at værelser øverst i dette lækre Hotel Kohlerhof, ja så tager I bare elevatoren derop. I skal vitterligt kun bruge energien på pisterne.

Billig skiferie i Østrig

Nuvel, billig er måske en lille fortalelse. Men i forhold til, hvad I rent faktisk får, så vil jeg sige, at det er billigt. Firestjernet hotel, morgenmad fra buffet hver dag og adgang til stort wellness område samt en fire retters aftensmad. Og så er der en perfekt beliggenhed i forhold til lifterne og heller ikke langt fra togstationen, hvis I vælger at tage toget derned.

En eftermiddagssnack fra 15:00 – 17:00 står også klar til jer, når I kommer hjem fra en hård dag på de mere end 200 km pister, der er i området.

Med bil tager turen cirka 11 timer fra den dansk/tyske grænse. Og fra lufthavnen i Innsbruck er der omkring 45 minutters transporttid til jeres hotel.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning