fra kr. 2419

Det gælder om at være tidligt ude, hvis du vil have det gode tilbud på årets skiferie. Og her er ét af dem. Turen går til Østrig, til det populære Zeel am See, hvor I kan blive indlogeret i hyggelige lejligheder med udsigt over byen og Zeller-søen. Som en kør-selv-ferie kan I få tre nætter fra bare 1429,- pr. person, naturligvis inklusiv liftkort, hvis I booker via Sunweb.

Naturligvis er der også mulighed for enten at flyve derned eller tage med bussen samt booke helt op til 7 overnatninger, se mere om det på Sunwebs tilbud.

Billig kør selv skiferie til Østrig

Hvis du ofte står på ski kender du sikkert til skisportsområdet Zeel am See. Jeg står selv kun sjældent på ski, så jeg var lige nødt til at tænde op for Google og kigge stedet an. 132 km med pister har stedet at byde på, ingen grønne dog, men massevis af både blå og røde og en del sorte. Og med pister i en højde op til over 3 km, så tør jeg roligt garantere, at der er sne hele sæsonen fra starten af december til af april.

I kommer til at bo i de lækre ferielejligheder ved Chalet der Bichlhof Sonnberg, hvor I kan vælge mellem 2 eller 3 værelser med plads til op til 6 personer i alt. Her er der mulighed for at tilkøbe blandt andet slutrengøring, sengelinned og håndklædepakke samt bestille morgenbrød.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning