fra kr. 1189

Trænger I til at komme på sommerferie? Hvad så med at rejse til Rhodos?  Udover masser af sol, er der også masser at tage sig til på Rhodos. Vil I slappe af, kan I gøre det ved hotellets pool eller på nogle af øens mange gyldne sandstrande. Har I lyst til at udforske Rhodos’ historie, kan I tage til byen Lindos eller besøge nogle af øens mange spændende udgravninger. Og så kan I selvfølgelig spise massere græsk mad og kolde vaffelis.
Lyder det som noget for jer? Så læs med her. Jeg har nemlig fundet et rigtig godt tilbud på en uges ferie på Rhodos i egen ferielejlighed og med fly tur-retur fra København.

Billig ferielejlighed på Rhodos

Dette rejsetilbud fra Sunweb inkluderer en uges ferie i egen ferielejlighed samt fly tur-retur fra København.

I kommer til at bo på lejlighedshotellet Kassandra, der er beliggende i udkanten af Ialyssos, ca. 400 m fra stranden. Ialyssos er et af de Rhodos’ mest populære rejsemål, hvor I desuden kun er 10 kilometer fra Rhodos by. Ialyssos by har et hyggeligt lille centrum med butikker, cafeer, restauranter og taverner.

Hotellets faciliteter inkluderer blandt andet et stort poolområde, en lejeplads til de mindste samt et lille, hyggeligt spacenter. Der er flere forskellige slags ferielejligheder at vælge imellem – nogle har plads til helt op til 6 personer. Det er billigst at vælge 1-værelseslejligheden med plads til 2 personer. Her har I jeres eget minikøkken med køleskab og kogeplader samt badeværelse og balkon. Opholdet er uden pension, men morgenmad kan tilkøbes.

deal-screenshot

rhodo
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning