fra kr. 1531

Hvad skal du i næste uge? Hvis du kan rejse på sommerferie med kort varsel, har jeg fundet et helt vildt tilbud på 7 dages ferie i Alanya. Så hvis I trænger til sol og varme og ikke vil ofre alverdens på det, er her et godt tilbud på en billig ferie til Alanya med solgaranti. Er I en familie på 3, eller en lille vennegruppe, der kan overnatte i et dobbeltværelse, kan I holde en uges ferie fra bare 1.531 kroner pr. person. For de penge får I en pakkerejse til Alanya med ophold i egen ferielejlighed samt flybilletter tur-retur og lufthavnstransfer.

Se flere afbudsrejser

Der er afgange fra både Billund, Aalborg og Københavns lufthavn. Og I kan rejse i alt fra 3 dage til 4 uger.

Billig ferie til Alanya

Det er på Sunweb, jeg har fundet dette tilbud til jer. I kommer til at bo på lejlighedshotellet Mitos***, der ligger 100 meter fra stranden og 4 km fra Alanyas centrum.

I bookingen kan I vælge mellem flere forskellige værelser. Lige fra et enkeltmandsværelse til et dobbeltværelse eller de større 2-værelses familielejligheder, der har plads op til fem personer. Alle værelser er udstyret med blandt andet en balkon og køleskab. Familielejligheden har også et minikøkken. Det er billigst, hvis I bor i et almindeligt dobbeltværelse – især hvis I er 3 personer om at dele.

På hotelkomplekset finder I også en legeplads, pool og separat børnepool samt en bar. Det er desuden muligt at tilkøbe aircondition, hvis det ønske, for 5 euro per lejlighed.

deal-screenshot

al
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning