Billig ferie i Split

Nyd sensommeren ved kysten i Kroatien

  • Hotel Mlade Rooms
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 1921

Skal I have det sidste ud af sommeren, så kan det være en ide at planlægge en ferie til Kroatien. Denne gang har jeg fundet en billig ferie til Split, hvor I kommer til at bo lige midt i det historiske centrum på et anmelderrost lejlighedshotel.

Byen ligger ud til det smukke Adriaterhav, så der venter jer dejlige omgivelser. På denne ferie kan I ikke bare nyde det gode vejr, I kan også gå på opdagelse i Splits historiske centrum, som er på UNESCO’s liste over verdenskulturarv. Se eksempelvis det antikke Diocletians Palads. Der er også en masse museer og gallerier, I kan besøge under jeres ferie i Split, bl.a det arkæologiske museum som er den ældste museumsinstitution i Kroatien.

Billig ferie i Split

Jeg har fundet et billigt direkte fly fra København på Momondo, og så har jeg valgt en super centralt indkvartering lige i centrum af Split til en rigtig god pris. Hotellet, Mlade Rooms, har jeg fundet på Trivago.

Husk på, at denne rejse er ment som inspiration, og I kan sagtens selv vælge andre datoer, der passer jer bedre. Dog skal I være opmærksomme på, at prisen kan ændre sig.

Hvis I gerne vil bo tæt ved stranden og med lidt mere luksus, så har jeg fundet dette fantastiske tilbud til Cro Jet Set On The Beach, hvor I sparer 70 % lige i øjeblikket!!

Capture2

 

deal-screenshot