fra kr. 5376

Var det noget med en billig ferie på Maldiverne – et sandt paradis. Denne ferie har jeg sammensat på henholdvis Trivago.dk og Momondo. Og prisen er fra 5.373,- pr. person. Men du har også mulighed for at vælge mere luksuriøse hoteller. Se bare listen længere nede i denne deal.

Med så kort varsel er det nærmest ikke muligt at lave en tilsvarende billig ferie på Maldiverne, hvis det også skal være behageligt. Og det skal en ferie da. I denne deal har jeg taget udgangspunkt i en uges ferie – bemærk at det tager et lille døgn at flyve dertil, derfor er flyafgangen allerede 6. maj, mens hotellet først er valgt fra 7. maj. Men I kan naturligvis vælge lige præcis de datoer og længde på ferie, som I ønsker.

Billig ferie på Maldiverne

Hvis du forestiller dig, at Maldiverne kunne være en drømmedestination med smukke strande og sol, så du er på vildspor … Maldiverne ER én drømmedestination. Hvidt sand så langt øjet rækker, svajende palmer og krystalblåt vand. Her kan du nyde lækre cocktails ved vandet, spise lækker frisk frugt, dykke under havets overflade og opleve en fascinerende verden. Velkommen til Paradis!

Hvis du vil vide mere om rejser til Maldiverne, og hvordan det kan gøres på budget, så læs min artikel “Maldiverne – Paradisrejse på budget

Vælg dit hotel på Maldiverne

Herunder har jeg fundet fire forskellige hoteller på Maldiverne til jer. Lige fra simple og billige hoteller, til noget med lidt mere luksus. Alle hoteller har gode anmeldelser.

Maafushi Inn, inkl. morgenmad

Et minut fra stranden på Maafushi

En uge fra 693,- + fly

Book hotel

Koimala, inkl. morgenmad

3 stjernet på Maamigili

En uge fra 2.230,- + fly

Book hotel

 

Sun Island Resort, inkl. morgenmad

Femstjernet på Medhu-Uthuru

En uge fra 3.567,- + fly

Book hotel

 

Leisure Boutique Hotel

Boutique hotel på stranden, beliggende på Maafusihi

En uge fra 893,- + fly

Book hotel

Hold øje med vores tilbudsside for flere billige rejser til Maldiverne

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning