Billig ferie på Kreta

En uges ferie inkl hotel, transfer og fly fra Aalborg, Billund og Kbh

  • Hotel Kamaria
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 2939

Så er det med at slå til. Sunweb har fyret op for nogle gode græske tilbud lige i øjeblikket. Eksempelvis denne tur til Kreta, hvor du får en uges ferie inkl hotel, fly og transfer fra bare 2.939,-

Indlogeringen sker på det lille hyggelige lejlighedskompleks Kamaria tæt ved Gouves centrum og sandstranden. Opholdet er uden pension, men med et minikøkken i lejligheden og flere restauranter tæt på lejlighedskomplekset er der gode muligheder for både at lave og købe lækker græsk mad.

Billig ferie på Kreta

Det er på Sunweb.dk, at jeg har fundet dette ferietilbud til jer. Pt med billigste afgang fra 21. september. Men I kan rejse i perioden fra juli til september fra både Aalborg, Billund og København.

I bor i lejlighedskomplekset Kamaria, hvor I kan nyde det lille poolområde eller gå ned til sandstranden. Indlogeringen kan ske i studios med plads til 2 eller ferielejlighed med plads op til 4 personer. Alle lejligheder har enten terrasse eller balkon samt et minikøkken, air condition og badeværelse. Det er billigst, hvis I kan rejse 4 personer og bo i en 2-værelses lejlighed.

deal-screenshot

hej