Billige flybilletter til Azorerne

Tag til de smukke Atlanterhavsøer i vintermånederne og gå foråret i møde

  • Hotel Pico Dreams-Sportfish
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 646

Søger du en helt unik ferie, væk fra alting og i helt nye omgivelser. Så er en tur til Azorerne måske noget for jer. Den portugisiske øgruppe et godt stykke ude i Atlanterhavet er en spændende feriedestination, som flere gange er blevet kåret til nogle af de mest besøgsværdige øer af National Geographic. Ikke bare selve øerne, med deres vulkanlandskaber og muligheder for at opleve fire årstider på én dag er unikke. Også havet omkring dem er. Her trives hvaler og delfiner i stor stil. Hvalsafari er et must her!

Billige flybilletter til Azorerne

Det behøver dog ikke at være dyrt, at holde ferie her, selvom øerne ligger ret afsides.
Jeg har på min fly finder fundet billige flybilletter til Azoerne med afgang fra København fra 646,- pr. person tur retur hvis du flyver i januar.
I kan rejse på følgende dage:

Hotel i Ponta Delgada

Men flybilletter er jo ikke nok, så jeg har fundet et lækkert hotel i Ponta Delgada, hvor flyet også landet. Det er det 4* wellness hotel VIP Executive Azores. Her kan du få en uges ferie i eksempelvis januar, inklusiv fly t/r fra bare 1.638,- pr. person ved to personer!

OBS: I januar er der 10-16 grader, 5 timer med sol hver dag. Og vandet? Det er faktisk endnu varmere, i gennemsnit 17 grader, takket været Golfstrømmen.

deal-screenshot

deal-fly-azorene