Billig solferie til Alicante

7 nætter på 4-stjernet hotel inkl. fly tur-retur fra Billund

  • Hotel Plantio Golf Resort
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab Ryanair
p.p. from kr. 1810

Så er det tid til at købe sommerferien til små penge! Jeg har fundet en rigtig billig solferie til Alicante med fly og hele 7 nætter på 4-stjernet hotel. De billige flybilletter fandt jeg på Momondo.dk – hvis du hellere vil rejse fra København, kan du selvfølgelig ændre afrejselufthavnen, ligesom du kan ændre datoen, men priserne kan ændre sig derved. På Trivago.dk har jeg udvalgt et lækkert hotel, som egentlig er et golfresort. Så hvis du ynder at tage et spil golf, kan du også gøre det på denne ferie! Hvis du derimod hellere bare vil nyde livet ved poolen, opleve Alicante by og bade på stranden, kan du naturligvis også sagtens det 😉

Billig solferie til Alicante

Under denne ferie vil du blive indkvarteret på El Plantio Golf Resort, som bare ligger 3 km fra Alicante, så alle byens attraktioner let kan besøges.

I dette tilbud indgår ophold i en 2-værelses lejlighed for to personer. Lejligheden er stor og lys, næsten 105 m2, og fuldt indrettet med alt, man kunne få brug for. Der er køkken, aircondition, TV, værdiboks og vaskemaskine. Alt til en perfekt ferie, hvad enten den står på afslapning, oplevelser, strand, golf eller en blanding!

deal-screenshot