fra kr. 3529

Sol, varme og all inclusive. Her er hvad du søger. Det er Gran Canaria og det er i perioden fra december i år og frem til august næste år, og det er helt bestemt billigt. Lige nu er det faktisk muligt at finde afgange på 7 dage i midten juni til cirka 3.500,-
Skynd jer ind på Travelbird og book, før de bliver udsolgt!

I skal bo i ferielejlighederne, Turbo Club Maspalomas, som ligger på den allersydligste del af Gran Canaria omkring den fascinerende sandørken, der får Råbjerg Mile til at ligne en kold, grå sandkasse.

Billig all inclusive ferie til Gran Canaria

Ferielejlighederne, som kan rumme fra 2-4 personer, er med minikøkken og terrasse/balkon og omkranser to poolområder for voksne og børn. I bor et stenkast fra byen, men dog 3,5 km fra stranden. Meeen, gratis shuttlebusser vil flere gange dagligt køre til og fra stranden.

Her er også aktiviteter såsom tennisbaner, billiard og underholdning for både børn og voksne. Og hvis solen ikke lige er med jer, så er der også et gratis solarium.

Og heeey, fik jeg nævnt, at der var all inclusive? Fra 8:00 morgen til 23:00 om aftenen serveres der mad, drikke og snacks ad libitum for jer – også fra den store poolbar, som er hjertet af poolområdet.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning