Badeferie på Mallorca

15 nætter på lejlighedshotel tæt ved lækker strand inkl. fly tur/retur

  • Hotel Ivory Playa
  • Stjerner
  • Måltider No Catering
p.p. from kr. 2998

Nyd en badeferie i Santa Ponsa på Mallorca, hvor I bor tæt på både en skøn sandstrand og Santa Ponsas livlige byområde. Lyder det som noget for jer? Så skal I bare smutte ind på BravoTours.dk, som udbyder denne lækre ferie.

Når I tager på ferie på Mallorca, kan I se frem til skønt vejr, smukke strande, god mad og fantastisk stemning. Mallorca er virkelig et herligt rejsemål.

Badeferie på Mallorca

I kommer til at blive indkvarteret på lejlighedshotellet Lejligheder Globales Verdemar, der er nyligt renoveret og har en naturskøn beliggenhed med udsigt direkte til Santa Ponsas havnebugt. Lejlighederne har alt, hvad I skal bruge og er idelle for både par og familier.

I er blot 400 meter fra Santa Ponsas lækre sandstrand og livlige byområde. Her har I rig mulighed for at prøve kræfter med forskellige vandsports- og fritidsaktiviteter. I finder også tre golfbaner ikke langt fra hotellet.

Lejlighedsområdet har en pool og en loungebar med en stor terrasse, hvor I både kan få snacks i løbet af dagen og mad om aftenen. Globales Verdemar har et underholdningsteam, der blandt andet arrangerer quizzer, bingo, vandpolo og bueskydning.

deal-screenshot

Capture