fra kr. 3080

De græske øer fejler bare aldrig! Og Kreta er ingen undtagelse. Naturen her er helt fantastisk – der er masser af bakker mod øst og dramatiske klipper mod vest. Der er også imponerende kløfter, som den i Samaria National Park tæt på Chania, den længste kløft på øen. Kysten mod syd af øen er stenstrand, men mod nord bliver det meget blidere, og der er nogle fantastiske strande, der tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Elafonissi strand, Baloos stranden og lagunen er lige til en drøm!

Med dette tilbud bor I på det firestjernet Palatia Village, der er et hyggeligt, familiedrevet lejlighedskompleks i Hersonissos. Ifølge Sunweb.dk, som udbyder rejsen, så vender mange tilbage til Palatia Village år efter år, netop på grund af den hyggelige stemning. Hotellet råder over en separat børnepool og en swimmingpool.

Stranden ligger ca. 1,5 km herfra, og du kan enten gå, tage bussen eller en taxa. Hersonissos’ livlige centrum er cirka 1 kilometer herfra. Her er der et stort udvalg af butikker, restauranter og taverner samt et livligt natteliv.

Badeferie på Kreta

Det er på Sunweb.dk, at I finder dette tilbud. I øjeblikket er der kun afgange tilbage i september!

Blandt hotellets 46 rummelige værelser kan I vælge mellem tre forskellige typer. Eksempelvis én af de to studiolejligheder med plads op til 4 personer, eller en 2-værelseslejlighed med plads helt op til fem personer. Alle værelser har enten en balkon eller terrasse med møbler.

Opholdet er som udgangspunkt uden pension, men det er muligt at tilkøbe ophold med både morgenmad og halvpension.

kreta mdak

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning