fra kr. 2649

De græske øer fejler bare aldrig! Og Kreta er ingen undtagelse. Naturen her er helt fantastisk – der er masser af bakker mod øst og dramatiske klipper mod vest. Der er også imponerende kløfter, som den i Samaria National Park tæt på Chania, den længste kløft på øen. Kysten mod syd af øen er stenstrand, men mod nord bliver det meget blidere, og der er nogle fantastiske strande, der tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Elafonissi strand og Baloos stranden og lagunen er lige til en drøm!

Med dette tilbud bor I i Palatia Village, der er et hyggeligt, familiedrevet lejlighedskompleks i Hersonissos. Ifølge Sunweb.dk, som udbyder rejsen, så vender mange tilbage til Palatia Village år efter år, netop på grund af den hyggelige stemning. Hotellet råder over en separat børnepool og en swimmingpool.

Stranden ligger ca. 1,5 km herfra, og du kan enten gå, tage bussen eller en taxa. Hersonissos’ livlige centrum er cirka 1 kilometer herfra. Her er der et stort udvalg af butikker, restauranter og taverner samt et livligt natteliv.

Kompleksets 46 rummelige lejligheder har plads til op til 5 personer, og det ligger i forskellige niveauer på en bakkeskråning. Sunweb anbefaler Palatia Village “til voksne og familier, der lægger større vægt på personlig service og atmosfære end mange faciliteter”.

Badeferie på Kreta

Det er på Sunweb.dk, at I finder denne rejse. Her finder I også meget mere information om værelsestyper, rejsedatoer og hotellets faciliteter.

kreta mdak

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning