fra kr. 3779

Den hyggelige ferieby Didim ligger på Tyrkiets sydvestkyst. Didim er en mindre provinsby, der er opstået pga. stedets helt store, historiske attraktion, Apollon templet. Her bor ca. 30.000 fastboende og ca. dobbelt så mange i sommerhalvåret. Selve Didim er forholdsvis lokal, da de fleste hoteller ligger i Altinkum 5 km fra byen. Altinkum er kendt for sin fine sandstrand, og her er der et livligt ferieliv ved stranden og strandpromenaden både om dagen og om aftenen.

Badeferie i Tyrkiet

Det er på Sunweb.dk, I finder denne lækre ferie til Tyrkiet.

I bliver indkvarteret på Aquasis Deluxe Resort & Spa, som slog dørene op for første gang i foråret 2016. Hotellet ligger lige ned til stranden i Altinkum, ca. 3 km fra Didim, og her er der masser af gode faciliteter, aktiviteter og underholdning. Xperience Aquasis Deluxe tilbyder flere forskellige swimmingpools og et vandland med 9 vandrutsjebaner. Opholdet er med ultra all inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra. Hotellet er en den af Sunwebs Xperience koncept hvor I bor på dejlige all inclusive hoteller med masser af fede aktiviteter.

I bookingen kan I vælge mellem flere typer af værelser. Lige fra enkeltmandsværelser til de større familieværelser med plads op til 5 personer.

deal-screenshot