fra kr. 2799

Alanya er beliggende ud til Middelhavet ved foden af de smukke Taurusbjerge. Byen er gennem de seneste år blevet danskernes foretrukne feriemål i Tyrkiet, og det er ikke uden grund at danskerne elsker at rejse til Alanya. Byen er en unik blanding af velfungerende ferieby, tyrkisk gæstfrihed, indbydende klima og barsk og uberørt natur. Og så er der ikke mindst de lækre sandstrande, som bare indbyder til en badeferie Alanya.

Og hvis ikke strandene er nok for jer, så er det 5*badelandshotel, Hotel Kahya Resort Aqua, måske lige præcis dét, I søger? Det kan bookes hele året rundt lige pt, billigst er det i februar måned.

Badeferie i Alanya

Det er på Sunweb.dk I finder denne skønne ferie til Tyrkiet.

I bor på Hotel Kahya Resort Aquasom er et dejligt familiehotel af høj standard beliggende tæt ved stranden. Som navnet nok afslører, er Kahya Resort Aqua et paradis for vandglade børn og voksne. Hotellet har et stort poolområde med flere swimmingpools, børnepools, vandrutsjebaner og en “lazy river”. Her er gode faciliteter for både børn og voksne, og hotellet arrangerer aktiviteter og underholdning både i dag- og aftentimer. Stranden ligger få minutters gang fra Kahya Resort Aqua og nås nemt via tunnel under vejen. Hotellet ligger ca. 15 km fra Alanya, og der går dolmus fra hovedvejen. Jeres ophold er med all inclusive så måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning