fra kr. 3129
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Alanya er beliggende ud til Middelhavet ved foden af de smukke Taurusbjerge. Byen er gennem de seneste år blevet danskernes foretrukne feriemål i Tyrkiet, og det er ikke uden grund, at danskerne elsker at rejse til Alanya. Byen er en unik blanding af velfungerende ferieby, tyrkisk gæstfrihed, indbydende klima og barsk og uberørt natur. Og så er der ikke mindst de lækre sandstrande, som bare indbyder til en badeferie Alanya.

Og hvis ikke strandene er nok for jer, så er det 4* Hotel Kahya måske lige præcis dét, I søger?

Badeferie i Alanya

Det er på Sunweb.dk, I finder denne skønne ferie til Tyrkiet.

I bor på Hotel Kahyasom er et dejligt familiehotel af høj standard beliggende tæt ved stranden. Hotellet har et stort poolområde med flere swimmingpools, børnepools, vandrutsjebaner. Her er gode faciliteter for både børn og voksne. Stranden ligger kun 60 meter fra stranden og blot 1 kilometer fra Alanya.

deal-screenshot

deal-tyrkiet