fra kr. 2689

Hvis du også lige har set Jørgen Leth vise Hans Pilgaard rundt i Spanien, så ved du, hvilke skatte der venter i det sydlige Spanien i regionen Andalusien. Og præcis ligesom Leth og Pilgaard så får I også muligheden for selv at køre rundt og stoppe lige præcis dér, hvor I vil.

Rejsen er arrangeret af Travelbird, som allerede har booket en bil til jer, Opel Corsa eller tilsvarende, samt fundet tre hoteller til jer i henholdsvis Málaga (2 nætter), Sevilla (2 nætter) og Granada (3 nætter).

I kan rejse fra 19. november 2016 til 24. marts 2017. Se alle detaljer og betingelser for denne Andalusien rundrejse på tilbudet fra Travelbird.

Andalusien rundrejse

Andalusien har mange skatte at byde på. Allerede i ankomstbyen Málage vil I stifte bekendtskab med Picasso, måske endda besøge hans museum? Men også katedralen La Manquita må I se.

I Sevilla, som i følge myten blev grundlagt af Herkules for 3.000 år siden, bliver I sikkert inspireret af flamencodansen, det imponerende slot Alcázar eller Cristoffer Colombus formodede gravsted i verdens største katedral.

Afslutningsvis, i Granada, vil byens unge pulserende liv vække jer op igen. Og hvis ikke I fik danse flamenco i Sevilla, så har I stadig chancen her. Eller nyde en omgang tapas og måske se det enestestående Alhambra slot.

Og så er der naturligvis et uanede af muligheder for, at I kan køre rundt til diverse små byer, forbi kysten eller noget helt tredje. I har jo bilen for jer selv og med fri kilometer.

deal-screenshot

Andalusien rundrejse
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning