fra kr. 2654

Hvis du foretrækker at holde ferie uden børn, så er denne ferie, der indkvarterer jer på det lille, indbydende all inclusive Hotel Kleopatra Atlas (hvor aldersgrænsen er 16 år), lige i skabet!

Hotel Kleopatra Atlas er fantastisk beliggenhed i det populære Damlatas-område i Alanya tæt på centrum og få meter fra den dejlige sandstrand på den vestlige side af det smukke forbjerg i Alanya. Hotellet råder over et lille poolområde med swimmingpool og solterrasse, hvor I kan slappe af og nyde livet.

Alanya er det perfekte rejsemål, hvis du ønsker en ferie med sol og sandstrand. Der er masser at give sig til i området. I kan besøge Alanya Kalesi slottet eller Det Røde Tårn, når benene skal strækkes. Eller I kan tage ind i byen og spise på de mange restauranter, der findes i alle prisklasser, når frokosten skal nydes.

Opholdet er All Inclusive, og i hotellets restaurant anrettes der buffet tre gange dagligt, og I kan både sidde indendørs og udendørs og nyde jeres måltider, snacks og drikkevarer, der er inklusiv i prisen.

Hotellet er nyrenoveret og tilbyder indkvartering i lyse og pænt indrettede værelser. Sunweb, der udbyder denne rejse, anbefaler voksenhotellet Hotel Kleopatra Atlas til “alle, der gerne vil bo centralt og tæt på stranden i Alanya, når ferien skal holdes uden børn”.

All Inclusive voksenferie i Alanya

Det er på Sunweb.dk, at I finder denne rejse. Her finder I også meget mere information om priser, afrejsedatoer og hotellet.

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning