All inclusive ved Costa Brava

7 eller 9 nætter på et firestjernet hotel 180 meter fra stranden, inkl. fly

  • Hotel Hotel H-top Amaika
  • Stjerner
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 4409

Søger du stadig efter solen og varmen i år? Så er her er tilbud, der er værd at kigge nærmere på. Turen går til Costa Brava ved feriebyen Calella til det firestjernet hotel, H-top Amaika. Hotellet ligger blot 180 meter fra stranden og under 500 meter fra Calella centrum. Og hvis I er til storby også, så ligger Barcelona cirka 60 kilometer væk.

Hotellet har naturligvis også egne pools både inde og ude samt en jacuzzi på toppen af hotellet med udsigt over området.

Hotellet er også ganske velegnet for familier med børn, da her både er en børnepool samt en børneklub.

All inclusive ved Costa Brava

Det er på Travelbird.dk, at jeg har fundet dette all inclusive tilbud til jer.

I kan blive indlogeret på både dobbeltværelser med plads til 2 eller de lidt større 3-personers værelser. Alle værelser har enten en altan eller balkon

Jeres tre store måltider, morgen, middag og aften, er inkluderet i prisen. Det samme er snacks og drikkevarer, både med og uden alkohol, fra kl 10:00 til 24:00. Og for børnene er der også is fra kl 8:00 til 18:00.

Og hvis I trænger til lidt udflugter, så kan I benytte jer af hotellets shuttlebusser og besøge nogle af de andre H-Top hoteller på Costa Brava, hvor I også har fri adgang til deres faciliteter.

deal-screenshot

1231