fra kr. 2999

En all inclusive sommerferie på Kreta behøver ikke koste det hvide ud af øjnene. SunCharter har gjort det billigt for dig med dette ferietilbud.

I skal bo på det firestjernede Troulakis Village, der ligger lidt tilbagetrukket fra hovedgaden i Platanias. Med blot 300 meter til stranden, kan I nemt tage en dukkert i havet. Hotellet er egentligt nærmere en lille landsby med små stier mellem de mange lavtliggende bebyggelser, hvor der også findes pools til både voksne og børn. Her i denne lille “landsby” skal I bo i velindrettede lejligheder med plads op til seks personer. Nogle af lejlighederne har egen pool!

All inclusive sommerferie på Kreta

Det er på Suncharter.dk, at jeg har fundet dette tilbud til jer, hvor prisen starter fra 2.999,- for en uge med all inclusive og fly tur/retur.

Og hvis I vil opleve lidt mere bystemning, end det I finder i Platanias, så kan bussen hurtigt og nemt tage jer ind til Chania, den store by på Kreta. Her finder I alskens butikker, restauranter, museer og en strandpromenade, der indbyder til gåture.

Jeres ferieophold med all inclusive gælder morgenmaden fra klokken over og over diverse snacks, drikkevarer og måltider i løbet af dagen. Lige indtil baren lukker klokken 22:30. Med forbehold for ændringer.

deal-screenshot

Capture