All inclusive sommerferie i Side

En uge på femstjernet hotel lige ud til stranden, inkl. fly t/r

  • Hotel Hotel side Prenses Resort & Spa
  • Stjerner
  • Luftfartsselskab SunExpress
  • Måltider Alt Inklusiv
p.p. from kr. 3874

Midt imellem Alanya og Antalya ligger Side og indbyder til ferie og afslapning. Og hvor kan du slappe mere af end på et femstjernet hotel i gåafstand fra en lækker sandstrand? Interesseret? Så læs mere om dette tilbud på en all inclusive sommerferie i Side.

Det er det femstjernet og moderne Hotel Side Prenses Resort & Spa, som slår dørene op for jer. Her kan I også nyde godt af hotellets store poolområde samt vandrutsjebaner.

I kan rejse nærmest fra midten af august og frem til oktober, men rejserne bliver hurtigt udsolgt.

All inclusive sommerferie i Side inkl. fly tur/retur

Det er på Sunweb, at I finder dette ferietilbud.

Dette store og moderne femstjernet hotel har flere forskellige værelser, som I kan vælge imellem i bookingen. Lige fra enkeltværelser til de større familieværelser, hvor der kan være op til op til fire personer.

Jeres all inclusive indlogering består af morgenmad fra klokken 7:00 og over flere måltider, snacks og drikkevarer igennem hele dagen indtil midnatssuppen tages af bordet omkring klokken 1:00.

Hotel Side Prenses Resort & Spa, som navnet indgyder, tilbyder også wellnessfaciliteter samt diverse sportsaktiviteter. Men også en børneklub for de yngste findes på stedet.

Leder du efter andre billige ferier til Tyrkiet? Så kan du tage et kig på min tilbudsside “Billige rejser til Tyrkiet – Holidayguru.dk

deal-screenshot

Captureopd